Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Διανομή τροφίμων αύριο σε 6.000 άτομα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ποιους δήμους θα γίνει.

Συνεχίζεται η στήριξη των νοικοκυριών που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας από την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με τη διανομή τροφίμων αύριο σε 6.000 δικαιούχους.

«Είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση όλων μας η στήριξη τους και κυρίως, των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ανέργων, με όρους ανθρωπιάς, γιατί κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του στην κρίση» υπογραμμίζει η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου.

Αύριο πραγματοποιείται η δεύτερη διανομή τροφίμων στα 9 σημεία που έχει ορίσει η Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, στους Δήμους Ζωγράφου, Βύρωνα, Γαλατσίου, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης και Δάφνης-Υμηττού.

Οι δικαιούχοι, θα παραλάβουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα, βρεφικές τροφές), φρούτα, λαχανικά και νωπό κοτόπουλο. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέχεια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η Περιφερειακή Ενότητα ξεκίνησε την υλοποίηση του προγράμματος τον Μάρτιο, και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση της υλοποίησης τον Δεκέμβριο του 2016.

Η κ. Κυπριανίδου, δήλωσε ότι οι διανομές τροφίμων θα συνεχιστούν σε τακτική βάση, ενώ παράλληλα οι δικαιούχοι του προγράμματος «θα λάβουν και συνοδευτικές υπηρεσίες, ο καθορισμός των οποίων βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, προκειμένου να εντοπιστούν οι πραγματικές ανάγκες κάθε οικογένειας και να προσφερθούν στοχευμένες υπηρεσίες».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.