Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Για μία εβδομάδα ήταν νεκρός ο Γερμανός που βρέθηκε μουμιοποιημένος στο σκάφος του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητο νότια των Φιλιππίνων - Δείτε φωτογραφίες.

Μόλις μία εβδομάδα πριν η σορός του βρεθεί μουμιοποιημένη φαίνεται πως είχε πεθάνει ο Γερμανός Manfred Fritz Bajorat, το σκάφος του οποίου εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητο νότια των Φιλιππίνων πριν από λίγες ημέρες.

Ο Γερμανός βρέθηκε από δύο ψαράδες, την περασμένη Παρασκευή, με τη σορό του καθισμένη δίπλα στον ασύρματο, μουμιοποιημένη.

Δεν είναι γνωστό ακριβώς πότε και υπό ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του, ωστόσο αυτοψία που επικαλείται η αστυνομία δείχνει πως έπαθε καρδιακή προσβολή μόλις μία εβδομάδα πριν βρεθεί νεκρός.

«Η αιτία του θανάτου του είναι οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, σύμφωνα με αυτοψία που έκανε ο ιατροδικαστής», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Wilben Mayor.

«Πιστεύεται πως ήταν νεκρός για λίγο ή περισσότερο από επτά ημέρες», πρόσθεσε, εξηγώντας πως ο συνδυασμός του ξηρού αέρα, των τροπικών θερμοκρασιών και της αλμύρας είναι δυνατόν να μουμιοποίησαν σε αυτό το διάστημα το σώμα του.

Η ταυτότητα του άνδρα είχε προηγουμένως επιβεβαιωθεί από έγγραφα που βρέθηκαν στο γιοτ του αλλά κανείς δεν γνώριζε από πού προερχόταν ή ποιος ήταν ο προορισμός του.

Από τη Γερμανία είχε φύγει πριν 20 χρόνια και γύριζε τον κόσμο μετά την απώλεια της συζύγου του, αρκετά χρόνια πριν.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Μπαρόμπο στο Μιντανάο, όπου μεταφέρθηκε η σορός, η γερμανική πρεσβεία έκανε τις απαραίτητες συνεννοήσεις ώστε να μεταβεί στο νησί συγγενής του νεκρού.

Στο γιοτ βρέθηκαν επίσης παλιές φωτογραφίες. Ο Manfred Fritz Bajorat είχε ταξιδέψει στον Ατλαντικό, τον Ειρηνικό, την Καραϊβική, τον Ινδικό, τη Μεσόγειο και είχε βρεθεί και στο Αιγαίο.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.