Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Νεκρή από υπερβολική δόση η «μπλε νεράιδα του εθισμού»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγικό τέλος για την 25χρονη χορεύτρια - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Η χορεύτρια Sharissa Turk είχε γίνει διασημότητα του διαδικτύου μετά τη συμμετοχή της σε ραπ βίντεο στο ρόλο της «μπλε νεράιδας» του εθισμού. Την Τρίτη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Staten Island. Ο θάνατός της φαίνεται να οφείλεται σε υπερβολική δόση ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 25χρονη θα γινόταν σε λίγο καιρό μητέρα καθώς διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο σύντροφός της τη βρήκε αναίσθητη στο σπίτι και κάλεσε βοήθεια. Οι νοσηλευτές την εξέτασαν και κατέγραψαν τον θάνατό της.

Φίλη της ανέβασε φωτογραφία τους στο Facebook γράφοντας πως είχε μόλις λάβει την πρόσκληση για το επικείμενο baby shower, ενόψει της γέννησης της κόρης της.

Τα ακριβή αίτια θανάτου μένει να διαπιστωθούν από ιατροδικαστή.

Το 2012 η Turk είχε εμφανιστεί σε βίντεο κλιπ του τραγουδιού «My World Is Blue» του συγκροτήματος White Trash Clan. Η νεαρή χορεύτρια εμφανίζεται να χορεύει ντυμένη στα μπλε, φορώντας μπλε φτερά, και να φυσά στην κάμερα «νεραϊδόσκονη» την ώρα που η μπάντα τραγουδά για τον εθισμό στα συνταγογραφούμενα χάπια στο Staten Island, που αποκαλεί «παράδεισο των παυσίπονων».

Το ερασιτεχνικό βίντεο έγινε viral στις αρχές του 2013 όταν η Turk συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά των ναρκωτικών και κατηγορήθηκε πως επιχείρησε να πουλήσει Oxycodone σε αστυνομικούς με πολιτικά. Η επιχείρηση είχε τότε οδηγήσει σε 32 συλλήψεις στο Staten Island ενώ στο πλαίσιό της είχαν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τέσσερα όπλα και 17.000 δολάρια μετρητά.

Η νεαρή χορεύτρια κατέληξε εκ νέου στη φυλακή τον Αύγουστο του 2015 και παραδέχθηκε την ενοχή της στην κατοχή συνταγογραφούμενων ουσιών. Καταδικάστηκε σε δύο ημέρες κοινωφελούς εργασίας.

Ο 32χρονος ράπερ Gerard Kelly από το Staten Island που είχε επίσης εμφανιστεί στο βίντεο «My World Is Blue» πέθανε τον Αύγουστο από επιπλοκές που συνδέονται με «πιθανή οξεία δηλητηρίαση από ναρκωτικά».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.