Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Φοιτήτριες εκδίδονται για ένα χαρτζιλίκι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν δεν έχουν εξεταστικές περιόδους φαίνεται πως βγάζουν χαρτζιλίκι πουλώντας το κορμί τους μέσα από αγγελίες που αναρτούν σε συγκεκριμένο ιστότοπο. Σύμφωνα με την Espresso, φοιτήτριες του ΑΠΘ κλείνουν ροζ ραντεβού με «ταρίφα» έως και 100 ευρώ μέσα από αγγελίες.

Κανείς δεν ξέρει αν οι κοπέλες έχουν πέσει στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών, εάν κατέφυγαν σε αυτή τη λύση προκειμένου να βγάζουν χρήματα για τα έξοδα τους ή εάν κάποιες απλώς εμφανίζονται ως φοιτήτριες ενώ δεν είναι.

«Είμαι η Βίκυ, φοιτήτρια 22 ετών στη Φιλοσοφική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες στο χώρο σας αντί αμοιβής 100 ευρώ. Απόλυτη εχεμύθεια μοναδικές στιγμές με πάθος» είναι μία από τις αγγελίες που εμφανίζεται στον ιστότοπο συνοδών.

Στο συγκεκριμένο site μπορεί κάποιος να βρει συνοδούς για ερωτικές συνευρέσεις κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , έχοντας να διαλέξει ανάμεσα σε δεκάδες αγγελίες όπως η παραπάνω.

Οι φοιτήτριες που αναζητούν πελάτες πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια και το φαινόμενο έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις. Στις αγγελίες κάθε κοπέλας για ροζ ραντεβού αντί 80 έως 100 ευρώ εμφανίζεται το νούμερο του κινητού της. Οι περισσότερες ζητούν επικοινωνία μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων .

Οι κοπέλες που εκδίδονται σε ξενοδοχεία , σπίτια ακόμα και σε επαγγελματικούς χώρους κάνουν λίγες επισκέψεις την εβδομάδα επιλέγοντας τις με γνώμονα την εξασφάλιση της ανωνυμίας τους.

ΟΙ αγγελίες εξαφανίζονται όταν οι φοιτήτριες συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται, επιστρέφουν όμως όταν χρειαστούν πάλι οικονομική ενίσχυση.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.