Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο «βασιλιάς των selfies» που περνά ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ποιος χρειάζεται το σεξ όταν υπάρχουν οι θεραπείες ομορφιάς;», διερωτάται - Δείτε φωτογραφίες.

Περνά ώρες μπροστά στον καθρέφτη, φροντίζοντας τον εαυτό του και την εικόνα του. Τα στερεότυπα δεν θα το επέτρεπαν αλλά ο 21χρονος Junaid Ahmed, από τη Βρετανία, δεν πτοείται.

Πρώην σπουδαστής μόδας και μοντέλο, αυτοπεριγράφεται ως «βασιλιάς των selfie» και λέει πως ετοιμάζεται κάθε μέρα σαν να ετοιμάζεται για μια φωτογράφιση.

Είναι πρωταγωνιστής στην εκπομπή του Channel 4 «Obsessed With My Body» που, όπως εξηγεί η Daily Mail, αναδεικνύει τις αλλαγές στα δεδομένα της ανδρικής φροντίδας.

Επί χρόνια ο νεαρός άνδρας αναζητούσε το τέλειο κούρεμα και παρότι έμενε στο Λονδίνο συνέχισε να ταξιδεύει στην πατρίδα του, το Peterborough μια φορά το μήνα για να «του πάρουν τις άκρες».

«Για μένα κάθε μέρα είναι μια πασαρέλα μια φωτογράφιση», εξομολογείται και εξηγεί πως η εμμονή με την εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα μιας «σκοτεινής» περιόδου στη ζωή του.

Πριν επιστρέψει στο Peterborough, ο Junaid έμεινε για τρία χρόνια στο Λονδίνο σπουδάζοντας μόδα και προσπαθώντας να αφήσει πίσω του το παρελθόν του, όταν είχε πέσει θύμα bullying.

Μιλώντας για τα μαθητικά του χρόνια λέει: «Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου, δεχόμουν bullying. Δεν τους άρεσε η εικόνα μου, ήμουν προφανώς ένας από τους πιο όμορφους μαθητές στο σχολείο μου και δεν τους άρεσε. Γι’ αυτό η μύτη μου είναι έτσι, μου την είχαν σπάσει δύο φορές. Μου έλεγαν πως ήθελαν να μου βάλουν φωτιά για να μην δείχνω τόσο ωραίος. Ακόμα αναρωτιέμαι ‘γιατί εμένα; Τι έκανα λάθος; Γιατί ο κόσμος με αντιπαθούσε;’. Στο διάολο, δεν είναι τόσο όμορφοι όσο εγώ, δεν θα γίνουν ποτέ».

Η μεθοδική φροντίδα του αποτυπώνεται καθημερινά στο Instagram όπου ανεβάζει ασταμάτητα selfies. «Θεωρώ τον εαυτό μου διασημότητα του Instagram, έχω 50.000 followers… Ποιος χρειάζεται το σεξ όταν μπορείς να κάνεις θεραπείες ομορφιάς;»














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.