Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Οι ΗΠΑ από ψηλά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Καλλιέργειες, νησίδες, ποτάμια, πόλεις, αυτοκινητόδρομοι και ατελείωτες άλλες εντυπωσιακές εκτάσεις αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που τράβηξε ο πιλότος Jassen Todorov, από το Σαν Φρανσίσκο, πετώντας πάνω από διάφορες Πολιτείες. Ο πιλότος ταξίδεψε για τρεις εβδομάδες πάνω από οκτώ Πολιτείες για να συλλάβει τις εκπληκτικές αυτές λήψεις από ψηλά.

Από τα μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών μέχρι τις ατελείωτες ερήμους και από τους βαθείς κρατήρες στην κόκκινη έρημο της Αριζόνα μέχρι τους υγρότοπους στη Φλόριντα και τη Λουιζιάνα μερικές εικόνες μοιάζουν κυριολεκτικά σαν να έχουν τραβηχτεί σε άλλο πλανήτη.

Από το σπίτι του στην Καλιφόρνια, ο Jassen πέταξε στη Φλόριντα μέσω της Αριζόνα, το Νέο Μεξικό, το Τέξας, την Πολιτεία του Μισισιπί, την Αλαμπάμα και τη Λουϊζιάνα παίρνοντας εντυπωσιακές λήψεις.

Ο 40χρονος Jassen Todorov δήλωσε στην Daily Mail: «Πάντα ήθελα να πετάξω σε όλες τις Πολιτείες από ακτή σε ακτή και το αεροπλάνο μου είναι απολύτως κατάλληλο όταν τα καιρικά φαινόμενα δεν είναι ακραία. Το ταξίδι μου διήρκεσε τρεις εβδομάδες και πετούσα περίπου τέσσερις ώρες την ημέρα, αλλά σταματούσα στο δρόμο για να επισκεφθώ φίλους και να εξερευνήσω τις Νότιες Πολιτείες. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα των φωτογραφιών και δεν μπορώ να διαλέξω μια φωτογραφία ως αγαπημένη. Όλα τα μέρη ήταν πολύ ενδιαφέροντα και ξεχωριστά. Οι έρημοι της Καλιφόρνια, η Αριζόνα και το Μεξικό ήταν θεαματικά με τοπία σαν από τον πλανήτη Άρη. Τοπία με πολλούς κρατήρες και κοκκινόχωμα. Οι ακτές και τα νησιά της Φλόριντα είναι γεμάτα χρώμα και λάμψη.»

Οι φωτογραφίες είναι πράγματι καθηλωτικές και όσον αφορά αυτές με τα φυσικά τοπία δείχνουν το μεγαλείο της φύσης. Τα χρώματα και τα σχέδια που δημιουργεί η φύση μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής και είναι τόσο διαφορετικά όταν απαθανατίζονται από ψηλά.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες...








































Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.