Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Απίθανες φωτογραφίες μέσα από το πιλοτήριο αεροπλάνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο φωτογράφος-πιλότος και τα εκπληκτικά του «κλικ».

Είναι ένα σημείο που σίγουρα έχει εξαιρετική θέα: το κόκπιτ των αεροπλάνων. Και είναι η θέα εντυπωσιακή τόσο μέσα στο ίδιο το πιλοτήριο όσο και έξω, στα εκπληκτικά τοπία.

Τις παρακάτω φωτογραφίες έβγαλε ο φωτογράφος και πιλότος Felix Gottwald από τη Γερμανία κατά τις πτήσεις του από και προς το Μοντεβιδέο στην Ουρουγουάη, το Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, τη Φρανκφούρτη στη Γερμανία, την Κένυα στην Αφρική και το Κάιρο στην Αίγυπτο.

«Απολαμβάνουν και οι επιβάτες τη θέα αλλά ποτέ δεν έχουν την πανοραμική εικόνα που βλέπουμε εμείς στο κόκπιτ», λέει ο 29χρονος που «πετάει» εδώ και επτά χρόνια.

«Μερικές φορές μοιάζει να πετάς πάνω από έναν άτλαντα, ό,τι βλέπεις στο χάρτη βλέπεις και στην πραγματικότητα. Είναι πολύ εντυπωσιακό να ακολουθείς τις ακτογραμμές και να βλέπεις όλες τις πόλεις και τα χωριά από κάτω. Όταν πετάς σε μέρη όπως τα Ιμαλάια και οι Άνδεις συνειδητοποιείς πόσο τεράστια και εντυπωσιακά είναι αυτά τα βουνά και πόσο μικρός είναι ο άνθρωπος», περιγράφει και συνεχίζει: «δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον έναστρο ουρανό πάνω από τον ωκεανό, χωρίς τη φωτορύπανση, κι εσύ να είσαι ο μόνος άνθρωπος εκεί. Βάζει πολλά πράγματα στη σωστή τους προοπτική».
























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.