Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Το μήνυμα που είναι γραμμένο στη βέρα ενός άνδρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιδέα της γυναίκας του που έγινε viral.

Συνήθως τα ζευγάρια επιλέγουν να γράψουν στο εσωτερικό της βέρας τους το όνομα ο ένας του άλλου και την ημερομηνία του γάμου τους ή της γνωριμίας τους. Αυτό όμως το ζευγάρι από το Μίσιγκαν προτίμησε κάτι πιο χιουμοριστικό.

Όταν λοιπόν η 29χρονη Amanda Tallman παντρεύτηκε τον 30χρονο σύζυγό της Dan στο Μίσιγκαν, πριν από πέντε χρόνια επέλεξε αντί για το όνομα της και την ημερομηνία να χαράξει στο δαχτυλίδι του άνδρα της το εξής «Φόρεσέ την ξανά» θέλοντας να του υπενθυμίζει κάθε φορά που ίσως τη βγάλει, να την βάλει πάλι στο χέρι του. Αν και ο γάμος και βέβαια το δαχτυλίδι έγινε πριν από πέντε χρόνια, πρόσφατα ανέβηκε μια φωτογραφία με τη βέρα στο διαδίκτυο και έγινε θραύση σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail.

O φίλος και κουμπάρος του ζευγαριού, το οποίο σήμερα έχει τρία παιδιά, Jordan Goddard μοιράστηκε την φωτογραφία με τη βέρα στο Igmur πριν από λίγες μέρες γράφοντας το εξής «Η σύζυγος του καλύτερού μου φίλου χάραξε αυτό στη βέρα του. Έχουν έναν καταπληκτικό, αστείο γάμο και αυτό είναι ένα κομμάτι του χιούμορ τους.» Η φωτογραφία με τη βέρα και την χαραγμένη φράση προβλήθηκε πάνω από 880.000 φορές. Όπως είπε ο Dan μιλώντας στην Daily Mail δεν είχε ιδέα ότι είχε ανέβει αυτή η φωτογραφία στο Διαδίκτυο και ότι τον ενημέρωσε ένας φίλος του ότι η βέρα του είχε γίνει viral. «Δεν είχα ιδέα ότι το δημοσίευσε. Σοκαρίστηκα, αλλά σκέφτηκα ότι είχε πλάκα. Όλο αυτό που έγινε περιγράφει τη σχέση μου με τη γυναίκα μου και τους φίλους μου», πρόσθεσε. «Η Amanda θα έγραφε κάτι τέτοιο στο δαχτυλίδι μου, και αν ήταν να γίνει ποτέ viral τότε θα ήταν σίγουρα ο Jordan που θα το έκανε να συμβεί» είπε ο ίδιος.

Ο Dan αποκάλυψε ότι δεν ήξερε ότι θα έγραφε κάτι τέτοιο η βέρα του, καθώς η γυναίκα του παρήγγειλε τη χάραξη όταν έγινε ο γάμος. «Όταν ήρθε το δαχτυλίδι και το φόρεσα τότε το είδα για πρώτη φορα» είπε ο γαμπρός ο οποίος παραδέχεται ότι σπάνια βγάζει τη βέρα του μόνο για να κάνει κάποιες δουλειές. «Έχουμε έναν καταπληκτικό γάμο και είχαμε μια καταπληκτική σχέση πριν από αυτόν» πρόσθεσε ο Dan που ανέφερε επίσης ότι το πιο αστείο απ’ όλα είναι ότι η Amanda που δεν έχει χαραγμένη τη βέρα της, την είχε χάσει για ένα μήνα όταν την είχε βγάλει και όλοι οι φίλοι έλεγαν ότι τελικά χάραξαν τη φράση σε λάθος βέρα!










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.