Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Συμβουλές υγείας από έναν άνθρωπο που έχει να αρρωστήσει 12 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς μένουν «όρθιοι» τραγουδιστές και ηθοποιοί.

Τη στιγμή που ένας «συνηθισμένος» εργαζόμενος με σταθερό ωράριο, 9 με 5 για παράδειγμα, έχει τη δυνατότητα να καλέσει το αφεντικό του και να πάρει άδεια προκειμένου να αναρρώσει από τη γρίπη που τον «χτύπησε», στην περίπτωση ενός ηθοποιού αυτό ίσως είναι πολυτέλεια. Διότι όταν ένας θεατρόφιλος έχει πληρώσει εισιτήριο για να δει την αγαπημένη του παράσταση, μάλλον εκνευρίζεται όταν μαθαίνει ότι αυτή αναβάλλεται λόγω κρυολογήματος. Οπότε, πώς αφοσιωμένοι ηθοποιοί συνεχίζουν και παίζουν και τραγουδούν σε παραστάσεις επί έξι ή επτά ημέρες συνεχόμενα;

«Ζεστό νερό, ξύδι μηλίτης και ατμός», λέει ο βραβευμένος με Tony ηθοποιός, Michael Cerveris. «Δεν έχω χάσει ούτε μια παράσταση, και δεν έχω αρρωστήσει από το 2004», συνεχίζει.

Ο ηθοποιός, έχει στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη έναν αφυγραντήρα για την υγρασία, τον οποίο θέτει σε λειτουργία κάθε βράδυ τους χειμερινούς μήνες.



Το πρωί, «το πρώτο πράγμα που κάνω, είναι να μπω για μπάνιο και να ''τυλιχτώ'' στους ατμούς. Μετά, ανοίγω το ντουλάπι και βγάζω το μηλόξυδο- πάντα υπάρχει στα ράφια μου. Βοηθά το σώμα να καταπολεμήσει κάθε μικρόβιο και μόλυνση». Ο νεαρός, ρίχνει μια κουταλιά από το ξύδι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και το πίνει.

Η τραγουδίστρια Ana Villafañe, υποδύεται την Gloria Estefan στο μιούζικαλ «On Your Feet!», δεν διακινδυνεύει να θέσει τον εαυτό της εκτός, γι αυτό και το μυστικό της κρύβεται στο νερό καρύδας.



«Το μυστικό μου είναι ότι πίνω πολύ νερό αλλά και νερό καρύδας», λέει. Όσο για την ξεκούραση που είναι ζωτικής σημασίας για την ίδια, έχει βρει «καταφύγιο» στις κασέτες διαλογισμού. «Συνήθως κοιμάμαι στη μέση…», παραδέχεται.

Σε σχεδόν κάθε παράσταση, η Cynthia Erivo, που ενσαρκώνει την Celie στο «The Color Purple», δέχεται μεγάλη πίεση προκειμένου να καταφέρνει να ανταπεξέρχεται στις προσκλήσεις της παράστασης. «Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί, είναι να πίνω ένα ποτήρι του κρασιού, με ξύδι μηλίτη, λεμόνι και νερό», λέει προσθέτοντας ότι το μείγμα βοηθά στο καθάρισμα του πνεύμονα από κάθε φλέμα. Ακολούθως, βάζει στο μπλέντερ αγγούρι, λάχανο και σέλινο…




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.