Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Τι είπε ο Κατρούγκαλος για το ασφαλιστικό στην εκπομπή «στον ενικό»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατρούγκαλος: Δεν θα κοπούν κύριες και επικουρικές συντάξεις


«Δεν πρόκειται να κόψουμε καθόλου τις συντάξεις. Ούτε τις κύριες ούτε τις επικουρικές», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».

«Το νέο σύστημα βασίζεται σε δύο πολύ απλές αρχές. Ίδιοι κανόνες για όλους για τις εισφορές. 20% του πραγματικού μας εισοδήματος θα δίνουμε για να χρηματοδοτούμε την κύρια σύνταξη. Και αντίστοιχα όμοιοι κανόνες για την απονομή των συντάξεων» εξήγησε ο υπουργός.

Δείτε το βίντεο



-------------

Κατρούγκαλος: Άνθρωποι σαν εμένα που έβγαζα 60.000 ευρώ θα δυσκολευτούν να πληρώσουν


«Η πολιτική μου αίσθηση είναι ότι με τα ανώτερα μεσαία κοινωνικά στρώματα, με ανθρώπους σαν και εμένα, που έβγαζαν 60.000 και πάνω, γιατί τόσα έβγαζα πριν ασχοληθώ με την πολιτική, έχουμε όντως ένα θέμα», είπε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».

«Και αυτό γιατί θίγουμε τα συμφέροντά τους», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο



-------------

Η πρόταση των αγροτών στον Κατρούγκαλο για να φύγουν άμεσα από τα μπλόκα


Μία πρόταση έκαναν δύο αγρότες στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» προκειμένου να φύγουν άμεσα από τα μπλόκα.

Δείτε το βίντεο



-------------

Κατρούγκαλος: Το ασφαλιστικό είναι ο αντι - ΕΝΦΙΑ


«Το ασφαλιστικό είναι ο αντι - ΕΝΦΙΑ» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε ότι «ελαφραίνουμε τη μεγάλη πλειονότητα του κόσμου από τις εισφορές. Η ισότητα και η κοινωνική δικαιοσύνη αποτελούν τις δυο βασικές αρχές του δικού μας νομοσχεδίου».

Δείτε το βίντεο:



-------------

Κατρούγκαλος: 10 ευρώ παραπάνω το μήνα δεν θα καταστρέψουν κανένα αγρότη


«Δέκα ευρώ παραπάνω το μήνα δεν θα καταστρέψουν κανένα αγρότη», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και πρόσθεσε: «Και αυτοί οι άνθρωποι δίνοντας παραπάνω μισό ευρώ την ημέρα εισφορά θα πάρουν εθνική σύνταξη 384 ευρώ. Ενώ τώρα αυτή η σύνταξη που παίρνουν ουσιαστικά καταργείται».



-------------

Κατρούγκαλος: 88% των αγροτών πληρώνουν για εισοδήματα κάτω από 2.500 ευρώ

«Επειδή τo 88% των αγροτών δηλώνουν εισόδημα κάτω από 2.500 ευρώ το χρόνο, αυτοί θα πάνε στη χαμηλότερη ασφαλιστική κλάση» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας τόνισε: «Θέλουμε να πάρουμε ειδικά μέτρα για τους αγρότες. Πρέπει να πληρώνουν φόρους όπως όλοι οι Έλληνες Ωστόσο πήραμε και μέτρα προστασίας τους επειδή ξέρουμε ότι οι αγρότες είναι μια ευάλωτη ομάδα».

Δείτε το βίντεο:



-------------

Ο διάλογος του Κατρούγκαλου με τον αγρότη που τον είπε ψεύτη


Ένας αγρότης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» υποστήριξε ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος λέει ψέματα με τον υπουργό Εργασίας να αντικρούει το επιχείρημά του και να ακολουθήσει ένας διάλογος μεταξύ τους. «Μην με λέτε εύκολα ψεύτη», είπε ο κ. Κατρούγκαλος και ο αγρότης του απάντησε: «Έχετε πει πολλά ψέματα».

«Για πείτε ένα άλλο», σχολίασε ο υπουργός Εργασίας και πρόσθεσε: «Εγώ θεωρώ βασική προϋπόθεση μιας τίμιας κουβέντας το σεβασμό του άλλου. Πείτε μου ένα άλλο ψέμα».




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.