Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ηθοποιός κρεμάστηκε την ώρα της παράστασης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 27χρονος ηθοποιός!

Ο λόγος για τον Ράφαελ Σουμάχερ, ο οποίος κρεμάστηκε στο θέατρο ενώ έπαιζε σε μια σκηνή απαγχονισμού (στην θεατρική παράσταση Mirages σε πειραματική σκηνή της Πίζας), με αποτέλεσμα να αρχίσει να πνίγεται αλλά…κανείς να μην τον βοηθά.



Όταν ένας θεατής κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και πως οι γκριμάτσες του ηθοποιού ήταν αληθινές και όχι μέρος του υποκριτικού του ταλέντου, άρχισε να φωνάζει ώστε κάποιος να βοηθήσει τον ηθοποιό, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται σε κώμα.

Πλέον, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα ώστε να διαπιστωθεί πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα. Τα πρώτα ευρήματα, δείχνουν πως ο Σουμάχερ δεν φορούσε έναν ειδικό ιμάντα ασφαλείας που πρέπει να φορούν οι ηθοποιοί όταν γυρίζουν τέτοιες σκηνές.



Ωστόσο υπάρχει και η πληροφορία ότι το κουτί πάνω στο οποίο υποτίθετο πως θα στεκόταν ο 27χρονος ηθοποιός είχε μετακινηθεί!

«Η θηλιά θα έπρεπε να είναι ψεύτικη, και ο ιμάντας θα έπρεπε να τον είχε πιάσει αν έπεφτε. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως συνέβη αυτό το ατύχημα» δήλωσε στους «Times» ένας ηθοποιός της παράστασης.

Αν πάντως δεν πρόκειται για ένα φρικτό ατύχημα, τότε θα πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, μέχρι και αυτό της αυτοκτονίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.