Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Σε live streaming η κηδεία του Λέμι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Σας θέλουμε ΌΛΟΥΣ να πάρετε μέρος στην επικήδεια τελετή», αναφέρει το επίσημο κανάλι των Motorhead στο YouTube, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φαν του βρετανικού συγκροτήματος να αποχαιρετήσουν τον ιδρυτή και frontman Ίαν «Λέμι» Κίλμιστερ, ο οποίος πέθανε πριν από μερικές ημέρες.

Σε live streaming η κηδεία του Λέμι

Η κηδεία του Λέμι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Χόλιγουντ το βράδυ του Σαββάτου και θα η τελετή θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω YouTube το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Το συγκρότημα ζητά από τους θαυμαστές να μην προσπαθήσουν να επισκεφθούν το νεκροταφείο, σημειώνοντας ότι θα υπάρχει live streaming της τελετής εδώ.

Η τελετή θα μεταδοθεί στη 01:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας).

«Επομένως, όπου και αν είστε, μαζευτείτε και δείτε τη μαζί με άλλους Motörheadbangers και φίλους. Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας μπαρ ή κλαμπ, σιγουρευτείτε ότι έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και κάντε μια πρόποση μαζί μας. Ή απλά προσκαλέστε τους φίλους σας και γιορτάστε τη ζωή του Λεμ στο σπίτι».

«Όπου και αν είστε και όπως μπορείτε, σιγουρευτείτε ότι θα συγκεντρωθούμε παγκοσμίως το Σάββατο 9 (Ιανουαρίου) για να γιορτάσουμε τη ζωή του καλού μας φίλου και αναντικατάστατου ειδώλου» αναφέρει η ανάρτηση.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.