Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Πιστεύεις ότι οι άνδρες οδηγούν καλύτερα από τις γυναίκες; Διάβασε την έρευνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το δίλημμα αν οι γυναίκες είναι καλύτεροι οδηγοί από τους άνδρες ή το αντίστροφο, αποτελεί αφορμή για συχνές συζητήσεις.

Σύμφωνα, ωστόσο, με νέα έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία «Admiral Insurance», οι γυναίκες είναι καλύτερες στην οδήγηση από τους άνδρες.

"Οι άνδρες διανύουν περίπου 7004 μίλια τον χρόνο ενώ οι γυναίκες 6440 μίλια", ισχυρίζεται η εταιρεία. «Κατά μέσο όρο οι άνδρες περνούν περισσότερο χρόνο στο τιμόνι και έτσι αυξάνεται η πιθανότητα να ανεβάσουν την ταχύτητα του αυτοκινήτου τους. "Αυτό συνεπάγεται πως είναι πιο συχνός ο κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος".

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι οι οδηγοί που έχουν παιδιά είναι πιο προσεκτικοί κατά την οδήγηση και επίσης αυτοί που οδηγούν πετρελαιοκίνητα οχήματα οδηγούν καλύτερα από αυτούς που έχουν στην κατοχή τους υβριδικά ή βενζινοκίνητα οχήματα.

Ωστόσο, ένα άλλο μέρος της έρευνας επισήμανε πως παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες τα καταφέρνουν καλύτερα στην οδήγηση μόνο το 28% από αυτές έχουν αυτοπεποίθηση και πιστεύουν ότι είναι καλύτερες από τους άνδρες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.