Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Δημοσιογράφος μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια πειράματος με γιλέκο των ειδικών δυνάμεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη γλίτωσε με μερικά ράμματα - Δείτε το βίντεο.

Δύσκολο το επάγγελμα ενός ρεπόρτερ. Ισραηλινός δημοσιογράφος μαχαιρώνεται πισώπλατα από αντιπρόεδρο εταιρείας που κατασκευάζει γιλέκα που προστατεύουν από τις επιθέσεις με μαχαίρι. Ο ρεπόρτερ Eitam Lachover δέχτηκε την επίθεση από τον Yaniv Montakyo, στο πλαίσιο επίδειξης στο οποίο δέχτηκε να συμμετάσχει ο πρώτος.

Ο Montakyo, κατά τη διάρκεια του πειράματος, έβγαλε ένα τεράστιο μαχαίρι που χρησιμοποιούν οι καταδρομείς και άρχισε να μαχαιρώνει τον δημοσιογράφο ξανά και ξανά.

«Δεν έχει τίποτα για να ανησυχήσεις. Είμαστε πολύ σίγουροι για αυτό. Αυτό το προϊόν μπορεί να σε προστατέψει από μαχαίρια που είναι πιο επικίνδυνα από αυτό. Μην φοβάσαι, αν συμβεί κάτι, εγώ είμαι εδώ», είπε ο αντιπρόεδρος στον δημοσιογράφο καθησυχάζοντάς τον για το επικίνδυνο αυτό πείραμα. Ωστόσο, μετά από μερικά μαχαιρώματα, η σύνδεση διακόπηκε και ο Lachover μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Ο ρεπόρτερ, τη γλίτωσε με μερικά ράμματα και ο αντιπρόεδρος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι τον μαχαίρωσε σε σημείο που έχει τη λιγότερη προστασία.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.