Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Νεαρός μαχαίρωσε την φίλη του 80 φορές επειδή τον χώρισε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αστυνομία τον συνέλαβε στη σκηνή του εγκλήματος.

ληγωμένος εραστής μαχαίρωσε την πρώην αγαπημένη του τουλάχιστον 80 φορές, όταν η κοπέλα θέλησε να βάλει τέλος στη σχέση τους. Δράστης ο 22χρονος Jordan Taylor και θύμα η 21χρονη Laura Davies, σε μια επίθεση που έγινε έξω από την Horse & Pony Protection Society του Essex στη Βρετανία, όπου και εργαζόταν εκείνη.

Η άτυχη 21χρονη, τερμάτισε το ρομάντζο τους μην αντέχοντας τις πιέσεις που της ασκούσε ο άλλοτε αγαπημένος της ο οποίος έλεγχε ακόμα και το τι θα φορούσε.

«Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου η Laura Davis δέχθηκε παρατεταμένη και κτηνώδη επίθεση από αυτόν τον άνδρα με ένα μαχαίρι- μια επίθεση που της άφησε τραύματα από 80 μαχαιριές. Η επίθεση ήταν ευθύ αποτέλεσμα του γεγονότος πως η Laura είπε στον κατηγορούμενο ότι η σχέση τους έληξε. Είτε από ζήλια είτε από θυμό είτε από άλλα ανάμικτα συναισθήματα, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε παίρνοντας εκδίκηση» ανέφερε χθες ο κατήγορος Peter Gair, στο Δικαστήριο Chelmsford Crown, όπου διεξάγεται η δίκη.

Αυτόπτης μάρτυρας της σκηνής της επίθεσης, κάλεσε την αστυνομία και όταν κατέφτασαν στο σημείο οι ένστολοι, εκείνοι είδαν τον δράστη μέσα στα αίματα να στέκεται επάνω από το θύμα έχοντας όμως πετάξει μακριά το φονικό όπλο. «Το θύμα προσπάθησε να ψελλίσει ''βοήθεια'' αλλά είχε πολύ σοβαρά τραύματα», ανέφερε ο Gair ο οποίος συμπλήρωσε ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν το μαχαίρι που ο νεαρός είχε πετάξει σε κάποιον θάμνο.

Η Davies άφησε την τελευταία της πνοή ώρες αργότερα σε κοντινό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.