Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ελεύθερος ο δράστης του εγκλήματος στη Φιλοθέη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποφυλακίστηκε τον Ιούνιο ο 43χρονος μουσικός που το 2008 δολοφόνησε και τσιμέντωσε τη γυναίκα και μητέρα των δύο παιδιών του Παναγιώτα Μαζαράκη στη Φιλοθέη. Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως ένα φρικτό έγκλημα.



Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη. Επτά χρόνια αργότερα αφήνεται ελεύθερος και προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του από την αρχή.



Μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr ο συνήγορός του, Αδαμάντιος Μπασαράς, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν θα πλησιάσει τα παιδιά του.

«Δεν θα πλησιάσει τα παιδιά του. Ξέρει ότι μεγαλώνουν καλά με την αδελφή του θύματος και δεν έχει σκοπό να διαταράξει τις ισορροπίες. Θα τα συναντήσει μόνο αν τα ίδια τα παιδιά ζητήσουν να τον δουν… όποτε και αν το θελήσουν».

Ο ίδιος τόνισε ότι ο πελάτης του αποφυλακίστηκε γιατί τηρούσε όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και η ελευθερία του δεν οφείλεται στο νόμο Παρασκευόπουλου.

«Είχε εκτίσει παραπάνω από 6,6 χρόνια της ποινής του. Επίσης εργαζόταν στη φυλακή και συμπλήρωσε την ποινή, υπολογίζοντας τον πλασματικό χρόνο».



Όσο για το πώς είναι σήμερα ο μουσικός, ο δικηγόρος είπε στο star.gr: «δεν ξέρω πως μπορεί να νιώθει. Σίγουρα έχει μετανιώσει για την πράξη του, το είχε δηλώσει και στο δικαστήριο. Τώρα φαντάζομαι πως προσπαθεί να βρει μια δουλειά, αλλά, όπως καταλαβαίνετε, είναι λίγο δύσκολο».

Το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης

Η 36χρονη Παναγιώτα Μαζαράκη ασχολούταν από μικρή με τη μουσική… Αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά και κάπως έτσι γνώρισε και τον σύζυγο της, καθώς κι εκείνος ήταν καθηγητής μουσικής.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την απόκτηση των δύο τους παιδιών. Όλοι έβλεπαν ένα χαρούμενο και ερωτευμένο ζευγάρο, ωστόσο όταν οι πόρτες του σπιτιού τους έκλειναν, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Το ζευγάρι φαίνεται πως καυγάδιζε συχνά και έντονα… Πάνω σε έναν τσακωμό συνέβη το μοιραίο. Εκείνος, σκοτώνει τη γυναίκα και μητέρα των παιδιών του. Στην συνέχεια, πήρε τη σορό της και την τσιμέντωσε σε πάρκο δίπλα από το σπίτι τους στη Φιλοθέη.

Λίγο αργότερα τηλεφώνησε στους συγγενείς της και στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση της. Και ενώ όλοι έψαχναν να την βρουν εκείνος λύγισε και ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.