Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τα δυο αδέλφια που υπερασπίζονται τη σεξουαλική τους σχέση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γιατί σκοπεύουν μέχρι και να παντρευτούν.

Η αγάπη δεν γνωρίζει ηλικίες, φύλο κλπ, αλλά στην περίπτωση των Melissa και Brian -τα ονόματά τους έχουν αλλάξει για ευνόητους λόγους-, όχι μόνο η αγάπη μεταξύ τους είναι σοκαριστική αλλά και αδιανόητη. Κι αυτό γιατί τους ενώνει ο αδελφικός δεσμός.

Μιλώντας στο νεοϋορκέζικο πόρταλ goodhousekeeping.com, το ζευγάρι εξήγησε ότι μετά τη γνωριμία τους, στις αρχές της τέταρτης δεκαετίας της ζωής τους, ένιωσαν μια αμοιβαία σεξουαλική έλξη που με το πέρασμα των ετών εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Η Melissa, θεωρούσε πάντα πως ήταν μοναχοπαίδι, μέχρι που επικοινώνησε με έναν άντρα ο οποίος την ενημέρωσε ότι ο άντρας που πίστευε ότι ήταν ο βιολογικός της πατέρας –αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν 10 ετών-, ήταν στην πραγματικότητα ο πατριός της που είχε πεθάνει πρόσφατα.

Ο άγνωστος άντρας που την ενημέρωσε για κάτι τόσο δραματικό, της είπε ότι ο βιολογικός της πατέρας είχε και άλλα παιδιά που εκείνη δε γνώριζε το παραμικρό. Ένα από τα ετεροθαλή αδέλφια της, ήταν και ο Brian ο οποίος επικοινώνησε και εκείνος μαζί της μέσω Facebook, γράφοντάς της δειλά ότι ήταν ο αδελφός της.

Από εκείνη τη στιγμή, άρχισαν να επικοινωνούν τακτικά μέσω μηνυμάτων αλλά και τηλεφωνικά, όταν τελικά αποφάσισαν να συναντηθούν και από κοντά.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, σίγουρα η πιο τρελή εμπειρία που είχα ποτέ», εξηγεί η Melissa. «Η σεξουαλική ένταση ήταν σαν να απογειώνεσαι από τη Γη. Το σώμα αυτόματα ποθεί το άλλο άτομο», συμπληρώνει. Ο Brian αισθάνθηκε και εκείνος το ίδιο, λέγοντας «όλα τα κύτταρά σου σου έλεγαν ότι αυτός είναι ο άνθρωπος για εσένα, το άλλο μισό». Ούτε η Melissa ή ο Brian, που είναι παντρεμένοι με παιδιά-, είπαν το παραμικρό στις οικογένειές τους για τη σεξουαλική τους σχέση, αν και ο άντρας έχει χωρίσει από τη γυναίκα του και επιθυμεί να παντρευτεί την Melissa.

«Προφανώς, είναι παράνομο, αλλά μπορούμε να το αποκρύψουμε (τα επώνυμά μας στα πιστοποιητικά γέννησης είναι διαφορετικά)», αναφέρει η Melissa. Τη στιγμή πάντως που η σχέση τους είναι ανορθόδοξη, το ζευγάρι υπερασπίζεται τη σχέση του λέγοντας ότι νιώθουν την γενετική σεξουαλική έλξη (GSA), ένας όρος που ορίστηκε για να περιγράψει τη σεξουαλική έλξη μεταξύ των στενών συγγενών, όπως το ο αδελφός και η αδελφή, ποιοι συναντιούνται αρχικά ως ενήλικοι.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.