Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Εννιάχρονος νεκρός από πυροβολισμούς στο Σικάγο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρέθηκε νεκρός σε δρομάκι με πολλαπλά τραύματα.

Μόνο στο Σικάγο μέχρι στιγμής φέτος 2.500 άνθρωποι έχουν πέσει θύματα της ανεξέλεγκτης χρήσης όπλων. Τελευταίο θύμα ο 9χρονος Tyshawn Lee που σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

chicago

Ο 9χρονος νεκρός έπεσε νεκρός στη συνοικία Gresham του Σικάγο και σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε δρομάκι. Είχε δεχθεί πολλούς πυροβολισμούς στο πάνω μέρος του σώματός του.

«Είναι ασαφές αν ήταν μια στοχευμένη επίθεση ή μια τραγική συγκυρία που ο 9χρονος βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή», ανακοίνωσε η αστυνομία. «Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε το κίνητρο της δολοφονίας αλλά ερευνούμε εντατικά το περιστατικό».

«Σας παρακαλώ, αφήστε κάτω τα όπλα, στερούν πολλές ζωές νεαρών ανθρώπων», ήταν η έκκληση της μητέρας του Karla Lee.

Σύμφωνα με την αστυνομία παρότι πολλά μέλη της κοινότητας είναι στο πλευρό της οικογένειας, ο πατέρας του 9χρονου- γνωστό μέλος συμμορίας- δεν συνεργάζεται.

Ο Tyshawn δεν ήταν ο μόνος που σκοτώθηκε: Η 20χρονη Kaylyn Pryor που μόλις άρχισε την καριέρα της στο μόντελινγκ δέχθηκε φονικά πυρά ενώ επισκεπτόταν τους παππούδες της. Ακόμα ένας 15χρονος, μέλος συμμορίας, που στεκόταν κοντά, τραυματίστηκε.

Οι φόνοι έχουν μέχρι στιγμής φτάσει τους 391 στο Σικάγο και το ποσοστό των ανθρωποκτονιών είναι 18% πάνω σε σχέση με πέρσι. Μεταξύ των θυμάτων είναι 40 παιδιά.

Τοπικές εκκλησίες προσφέρουν αμοιβή 16.000 δολαρίων σε όποιον έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον δολοφόνο του Tyshawn.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.