Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Μειώσεις στα δημοτικά τέλη Αγίας Παρασκευής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγίας Παρασκευής προχώρησε πέρυσι σε μειώσεις στα δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το 2015, σε ποσοστό 6% για οικίες, καταστήματα από 60 τμ και άνω, ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικές κλινικές και μη στεγασμένους χώρους και σε ποσοστό 15% για καταστήματα έως 60 τμ. και φέτος. Για το 2016 συνεχίζονται οι μειώσεις αυτές.

Συγκεκριμένα μειώνονται 3% τα δημοτικά τέλη για οικίες, καταστήματα, ιδιωτικά σχολεία και ιδιωτικές κλινικές για το 2016 και ταυτόχρονα εφαρμόζονται επιπλέον ιδιαίτερα κοινωνικά μέτρα:

  • Απαλλαγή εντελώς, με εισοδηματικά κριτήρια, από ανταποδοτικά τέλη σε μακροχρόνια άνεργους, άπορους, πολύτεκνους, άτομα με αναπηρία, τρίτεκνους και μονογονεϊκές οικογένειες.
  • Μειώνονται 50% τα τέλη σε νέους επαγγελματίες με επαγγελματική έδρα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Όσο θα προχωράει ο σχεδιασμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την διαφοροποίηση του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων, με έμφαση στην ανακύκλωση και τη μείωση του όγκου τους, θα δίδεται η δυνατότητα για περαιτέρω μειώσεις, όπως δεσμεύεται η Δημοτική Αρχή της πόλης.


Πηγή: http://www.dimotikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.