Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Πώς είναι η ζωή μέσα σε 8 τετραγωνικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το διαμέρισμα - μινιατούρα που χωράει τα πάντα.

Ευτυχώς η Mary Helen Rowell δεν πάσχει από κλειστοφοβία! Κι αυτό γιατί το διαμέρισμα όπου μένει είναι… μπρελόκ- είναι μόλις 8 τετραγωνικά, βρίσκεται στο Μανχάταν και ευτυχώς έχει καταφέρει να χωρέσει όλη της τη ζωή χωρίς να δυσανασχετεί.

Η νεαρή, εργάζεται στον χώρο της μόδας, πληρώνει ενοίκιο 775 δολάρια (το μέσο ενοίκιο στη γειτονιά της είναι 3.200 δολάρια) την εβδομάδα ενώ έχει για γείτονες τους Κόρτνεϊ Λαβ, Μπρουκ Σίλντς και Κάλβιν Κλάιν. Πάντως, αν και οι φίλοι της την κοροϊδεύουν για το μικροσκοπικό διαμέρισμά της, εντούτοις η ίδια δικαιολογεί την επιλογή της λέγοντας ότι: «Μου αρέσει πολύ να πετάω πράγματα. Είναι το αγαπημένο μου». Το διαμέρισμά της, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Curbed, έχει τακτοποιημένα τα πάντα: για κουζίνα έχει ένα μικρό νιπτήρα και ένα μάτι, στα ράφια βάζει την τοστιέρα, τον φούρνο μικροκυμάτων και κουτιά αποθήκευσης. Το μόνο πρόβλημα είναι η έλλειψη ντουλάπας – τα ρούχα της τα κρεμάει σε σωλήνες δίπλα από την πόρτα.

«Ο φίλος μου προσπάθησε να μου δώσει ένα βιβλίο την περασμένη εβδομάδα και είπα ‘’όχι, δεν υπάρχει χώρος γι’’ αυτό», λέει η ίδια με χιουμοριστική διάθεση.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.