Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ποιοι διάσημοι ήταν κάποτε…άστεγοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ ήταν άστεγοι, πριν τους χαμογελάσει η τύχη.

Chris Pratt



Γιος μιας υπαλλήλου σούπερ μάρκετ κι ενός χρυσωρύχου, ο Chris Pratt ζούσε σε ένα φορτηγό στο Maui της Χαβάης.

James Cameron



Ο διάσημος σκηνοθέτης James Cameron ζούσε στο αυτοκίνητό του πριν από την πώληση των δικαιωμάτων του «Εξολοθρευτή» για 1 δολάριο.

Τζιμ Κάρεϊ



Ο γνωστός ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ, ζούσε για μία περίοδο με τους γονείς του στην καρότσα ενός φορτηγού για να μετακομίσει αργότερα σε μία σκηνή την αυλή του σπιτιού της αδελφής του.

Χάλι Μπέρι



Η Χάλι Μπέρι κοιμόταν σε καταφύγια αστέγων μέχρι που τελικά έγινε ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα στο Χόλιγουντ.

Ντάνιελ Κρεγκ



Ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του πως για μία περίοδο της ζωής του δεν είχε καθόλου χρήματα και αναγκαζόταν να κοιμάται στα παγκάκια του Λονδίνου.

Ella Fitzgerald



Η «βασίλισσα της τζαζ μουσικής» μέχρι και το το 1934, οπότε έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο Apollo, ήταν άστεγη.

Chris Gardner



Ο Chris Gardner ήταν για περισσότερο από μισό χρόνο άστεγος μαζί με τον μικρό γιο του, ώσπου να καταφέρει να γίνει χρηματιστής και να εξελιχθεί σε πάμπλουτο επιχειρηματία.

Τζένιφερ Λόπεζ



Η διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ στα 18 της, έφυγε από το σπίτι της και κοιμόταν επί μήνες στον καναπέ υποδοχής μιας σχολής χορού.

Χάρι Χουντίνι



Ο θρυλικός μάγος Χάρι Χουντίνι για δύο έτη ζούσε στο δρόμο ή διέμενε σε καταφύγια αστέγων.

Χίλαρι Σουάνκ



Σε ηλικία 15 ετών η Χίλαρι Σουάνκ με τη μητέρα της μετακόμισαν από την Ουάσινγκτον στο Λος Άντζελες για να δοκιμάσει η διάσημη πλέον ηθοποιός την τύχη της στο Χόλιγουντ. Δίχως καθόλου χρήματα για περίπου 2 μήνες η μητέρα της και εκείνη ζούσαν σε αυτοκίνητο.

Τσάρλι Τσάπλιν



Ο μοναδικός Σαρλό, ο κατά κόσμον σερ Τσαρλς Σπένσερ Τσάπλιν, μετά το θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του μπήκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και έτσι το νεαρό αγόρι και ο αδελφός του, έπρεπε να προσπαθήσουν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

Drew Carey



Σύμφωνα με τον Kirkland Reporter, ο Drew Carey δήλωσε το 2010 ότι κατευθυνόταν από το Οχάιο στην Καλιφόρνια για να δει τον αδελφό του, όταν έμεινε άστεγος στο Λας Βέγκας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.