Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Αιτήσεις για προσλήψεις εκπαιδευτών στη Σιβιτανίδειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υποβολή των δικαιολογητικών μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

Η Σχολή Επαγγελµατικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) της Σιβιτανιδείου Σχολής µε την υπ’ αριθµόν 253/20-10-2015 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύµατος προκηρύσσει την πρόσληψη εκπαιδευτών µε ωριαία αντιµισθία για τη διδασκαλία µαθηµάτων της ειδικότητας «Τεχνίτης Κοµµωτικής Τέχνης» για το έτος κατάρτισης 2015-2016.

Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν ως ωροµίσθιοι θα καλύψουν διδακτικές ανάγκες των παρακάτω µαθηµάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και µικτών) της ειδικότητας «Τεχνίτης Κοµµωτικής Τέχνης» που θα λειτουργήσει στη Σ.Ε.Κ., µετά τις αναµενόµενες οδηγίες του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και των οργάνων ∆ιοίκησης του Σιβιτανιδείου Ιδρύµατος.
Β΄ ΤΑΞΗ «ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ»

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ,

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ,

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ – MARKETING,

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ – ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γ΄ ΤΑΞΗ «ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ»

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ - ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Καλούνται όσοι έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυµούν να κριθούν για πρόσληψη ως ωροµίσθιοι εκπαιδευτές να υποβάλουν από 21-10-2015 µέχρι 26-10- 2015 σχετική έντυπη αίτηση, καθώς και όλα τα αποδεικτικά των προσόντων τους, δικαιολογητικά, στο Γραφείο της Υποδιευθύντριας του Ι.Ε.Κ. κ. Παναγιώτας Βασιλείου (3ος όροφος κεντρικού κτιρίου), η οποία θα δέχεται τις αιτήσεις και θα χορηγεί τα σχετικά έντυπα τις ώρες 8:30 - 13:30.

Περισσότερα στην προκήρυξη


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.