Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Μεθυσμένος ζήτησε ασθενοφόρο και μετά τα έκανε «γυαλιά καρφιά»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτες σκηνές στη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων.

«Γυαλιά καρφιά» έκανε τα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων ένας άνδρας που βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης εισέβαλε στην Υπηρεσία δημιουργώντας αναστάτωση σε υπαλλήλους και εξυπηρετούμενες πολίτες.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το haniotika-nea.gr, έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Κοινωνικής υπηρεσίας όταν ο άνδρας που μπήκε εντός του χώρου, ζητούσε να καλέσουν ένα ασθενοφόρο γιατί δεν αισθανόταν καλά, σύμφωνα με τους υπαλλήλους.

Όση ώρα περίμεναν την άφιξη του ασθενοφόρου, ο άνδρας υπο την επήρεια μέθης άρχισε να φωνάζει, να χτυπά τις πόρτες ενώ με τα χέρια και το κεφάλι του χτυπούσε με δύναμη τα τζάμια γραφείου τα οποία έσπασε.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε προληπτικά στο Νοσοκομείο Χανίων.

Την ανάγκη ιδιαίτερης μέριμνας και προστασίας του χώρου επεσήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Χανίων Μαν. Φραγκάκης καθώς όπως είπε, «αρκετοί ωφελούμενοι που εξυπηρετούνται αντιμετωπίζουν ψυχολογικά, ψυχιατρικά προβλήματα υγείας, είναι αγανακτισμένοι κτ.λ.

Βέβαια ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε καμία σχέση με την Κοινωνική υπηρεσία απλά βρέθηκε τυχαία εδώ, ήταν σε κατάσταση μέθης, προσπάθησε να σηκωθεί, γλύστρισε και στη συνέχεια έσπασε τζάμια γραφείου. Μας προβληματίζει αυτή η κατάσταση και πιθανότατα θα διερευνήσουμε το θέμα σε σύσκεψη που θα συγκαλέσουμε με τους αρμόδιους για να προστατεύεται καλύτερα και ο χώρος και το προσωπικό».

Πάντως σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Χανίων, δεν είναι το πρώτο περιστατικό που έχει συμβεί στον χώρο της Κοινωνικής υπηρεσίας.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.