Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τι δείχνει για τον χαρακτήρα σας η αγαπημένη σας στάση του σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είχατε την εντύπωση ότι μεταμορφώνεστε κάτω από τα σεντόνια; Οι σεξολόγοι υποστηρίζουν ότι οι αγαπημένες στάσεις του σεξ αποκαλύπτουν πτυχές του χαρακτήρα τόσο μέσα όσο και έξω από το κρεβάτι!

Ιεραποστολική
Η γυναίκα που προτιμά αυτή τη στάση αρέσκεται στα απλά πράγματα . Δεν τις αρέσουν και πολύ οι πειραματισμοί και συνήθως είναι ήρεμη στο υπνοδωμάτιο. Επιθυμεί την επαφή με τα μάτια και θέλει να βλέπει τον σύντροφό της στα μάτια. Αυτή βέβαια είναι και η προτιμώμενη στάση για τις πολυάσχολες γυναίκες, οι οποίες έχουν κουραστεί πολύ και κατά τη διάρκεια της μέρας.

Η ιεραποστολική στάση είναι επίσης κι αυτή που προτιμούν τα ζευγάρια που είναι για πολλά χρόνια μαζί, Κάποιοι το θεωρούν βαρετό αλλά στην πραγματικότητα δηλώνει συναισθηματική οικειότητα. Η ιεραποστολική στάση λέει ότι έχετε έναν αισθησιακό δεσμό με το σύντροφό σας και βάζετε την ευχαρίστησή του πάνω από τη δική σας.

Γυναίκα από πάνω
Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Ένωση για την Σεξουαλική Υγεία, η στάση αυτή είναι ιδανική για όσες γυναίκες τους αρέσει να είναι επικεφαλείς. Έχουν έτσι τον έλεγχο της δράσης, αποφασίζουν το ρυθμό και το βάθος και είναι βέβαιες ότι τα πράγματα …βρίσκονται στο κατάλληλο σημείο. Πρόκειται για γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και είναι άνετες με το σώμα τους.

Κουταλάκια
Αυτή είναι μια πραγματικά ρομαντική στάση. Η ερωμένη έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εραστή της και είναι έτοιμη να του παραδώσει την καρδιά της. Είναι μια χαλαρή στάση που δεν κουράζει κανέναν σύντροφο ακόμα κι αν το σεξ κρατήσει πολύ ώρα.

Doggy style (ή αλλιώς στα τέσσερα)
Πέρα από το όνομα, υπάρχει σίγουρα κάτι ζωώδες σε αυτή τη στάση. Αν αυτή η στάση είναι η αγαπημένη σας προφανώς είστε ένα άτακτο κορίτσι που ξέρει να απολαμβάνει το kinky σεξ.

Ανάποδη καουμπόισσα
Αν σας αρέσει αυτή η στάση τότε είστε ένας άγριος χαρακτήρας, σεξουαλικά ανοιχτός που δεν φοβάται να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του στην κρεβατοκάμαρα. Δεν ντρέπεστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες ενώ προσφέρετε κι ένα υπέροχο θέαμα στον σύντροφό σας. Σύμφωνα πάντως με τους σεξολόγους ενδέχεται να έχετε λίγα νεύρα παραπάνω!


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.