Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Νέα ένοπλη επίθεση σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός της νέας επίθεσης σε πανεπιστημιακό χώρο στις ΗΠΑ.

Τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, (23.00 ώρα Τενεσί) ένοπλος εισέβαλε στον χώρο του Πανεπιστημίου Τενεσί στο Νάσβιλ κι άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, από αυτά το ένα σοβαρά και να σκορπίσουν τρόμο και πανικό.



Τα άτομα τραυματίστηκαν στην προσπάθεια να διαφύγουν, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστά αν κάποιο από αυτά ήταν στόχος του ενόπλου ή ποιο ήταν το κίνητρο της επίθεσης.

Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.



Αξίζει να αναφερθεί ότι το Tennessee State University είναι από τα ιστορικότερα πανεπιστήμια του Τενεσί, ιδρύθηκε το 1912 και σήμερα είναι το μόνο που έχει κρατική επιχορήγηση. Αρχικά λειτούργησε το 1909 ως Γεωργική και Βιομηχανική Σχολή για Έγχρωμους και άρχισε να έχει ακαδημαϊκό σκοπό στις 19 Ιουνίου το 1912.



Πριν από μία εβδομάδα, στις 14 Οκτωβρίου, άλλο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο ίδιο Πανεπιστήμιο, όταν τρία άτομα άνοιξαν πυρ κατά περίπου 100 φοιτητών, επειδή τους αρνήθηκαν την είσοδο σε πάρτι στον πανεπιστημιακό χώρο.Τότε τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, το ένα από αυτά διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

---------

Ένας νεκρός από τα πυρά σε πανεπιστήμιο του Τενεσί

Αιτία η διαμάχη για ένα παιχνίδι με ζάρια!

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στο περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε πανεπιστήμιο στο Νάσβιλ του Τενεσί, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία. Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ, αιτία του τραγικού περιστατικού αποτέλεσε μια διαμάχη για ένα παιχνίδι με ζάρια.

Ο νεκρός δεν ήταν εγγεγραμμένος στο πανεπιστήμιο, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ιδρύματος που επικαλείται το πρακτορείο Reuters. Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει αν οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό ήταν φοιτητές ή επισκέπτες στον χώρο του πανεπιστημίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τρία άτομα είχαν τραυματιστεί σε ένα μεγάλο πάρτι που είχε γίνει σε σπίτι κοντά στους χώρους του ίδιου πανεπιστημίου.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.