Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Η γυναίκα που τερμάτισε την εγκυμοσύνη της για να συμμετέχει σε ερωτικές ταινίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ο καθένας που με κριτικάρει που βάζω την ομορφιά πάνω από ένα αγέννητο μωρό, δεν έχει το δικαίωμα».

Θέλει να κυνηγήσει το όνειρό της, να δει το όνομά της στους τίτλους μιας ταινίας ερωτικού περιεχομένου. Για να το πράξει αυτό, οφείλει να κάνει ορισμένες «θυσίες», όπως το ίδιο της το αγέννητο βρέφος. Η 25χρονη Josie Cunningham, είναι μάλλον ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα της Βρετανίας, όταν ήρθε στο φως η ιστορία της.

Η νεαρή, τερμάτισε την εγκυμοσύνη της, όταν οι χειρουργοί αρνήθηκαν να επέμβουν αισθητικά σε μια έγκυο γυναίκα. «Θα κάνω αυτή την εγχείρηση στη μύτη μου και τίποτα δε θα μπει στο δρόμο μου», είπε η 25χρονη στους Sunday People. «Η εγκυμοσύνη ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο και η έκτρωση ήταν η απάντηση. Οπότε και το έκανα», τόνισε.

«Ο καθένας που με κριτικάρει που βάζω την ομορφιά πάνω από ένα αγέννητο μωρό, δεν έχει το δικαίωμα. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Είναι δικό μου το σώμα, και δική μου η απόφαση», συμπληρώνει. Η Cunningham, που κατά το παρελθόν εργαζόταν και ως συνοδός, προσθέτει: «Δεν είναι ότι το είχα προγραμματίσει. Έβγαινα με έναν τύπο που μου άρεσε και έγινε λίγο άγριος στο κρεβάτι. Θα έπρεπε να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας, αλλά είχα φωτογράφιση και δε πρόλαβα να πάω στο φαρμακείο. Μερικές φορές πρέπει να βάζεις την καριέρα σου σε προτεραιότητα», αναφέρει.

Ο κόσμος της Βρετανίας γνώρισε την 25χρονη τον περασμένο έτος, όταν και πάλι ήθελε να τερματίσει την πρώτη εγκυμοσύνη της, όταν της πρόσφεραν μια θέση στο ριαλιτι Big Brother, αλλά αποφάσισε να το κρατήσει μετά την κατακραυγή.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.