Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Μάθημα για την «Τέχνη του Αυνανισμού» σε βρετανικό πανεπιστήμιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντάσσεται στο πλαίσιο της ενότητας «Ευχαρίστηση, Αυτοέλεγχος, Αυτοερωτισμός».

Μάθημα για την «Τέχνη του Αυνανισμού» θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ στη Βρετανία!

Το συγκεκριμένο μάθημα προσφέρεται στους δευτεροετείς φοιτητές της Αγγλικής Φιλολογίας, στην ενότητα «Κριτική και Θεωρία της Λογοτεχνίας», που στόχο έχει την εισαγωγή «σε συγγραφείς, έννοιες και θεμελιώδεις προσεγγίσεις της σύγχρονης λογοτεχνικής θεωρίας».

Στο πλαίσιο της ενότητας αυτής και συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος υπό τον τίτλο «Ευχαρίστηση, Αυτοέλεγχος, Αυτοερωτισμός», πάνω από 200 φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την «Τέχνη του Αυνανισμού».

Μεταξύ των σημαντικότερων προτεινόμενων αναγνωσμάτων για τη συγκεκριμένη διάλεξη, είναι το βιβλίο της Eve Kosofsky Sedgwick, «Η Τζέιν Όστεν και το Αυνανιζόμενο Κορίτσι», που ασχολείται με την ταυτότητα του αυνανισμού και προτείνει ότι η «Λογική και Ευαισθησία» είναι στην πραγματικότητα ένας ύμνος στις ομοφυλόφιλες γυναίκες.

Μεταξύ των καθηγητών πίσω από τη διάλεξη για τον αυνανισμό, είναι και η δρ Fabienne Collignon, που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

artofmas2


Πηγή:http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.