Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Κλειστό για τα αυτοκίνητα το κέντρο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λόγω του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου.

Κλειστοί για όλα τα οχήματα θα μείνουν το Σάββατο, από τις 3 το απόγευμα και για σχεδόν οκτώ ώρες, αρκετοί δρόμοι στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της διεξαγωγής του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου και του Δρόμου Υγείας που θα ακολουθήσει.

Από τη συγκεκριμένη ώρα και μέχρι την ολοκλήρωση των δύο αθλητικών εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι δρομείς.

Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω απαγόρευση θα ισχύσει στους εξής δρόμους: Λεωφ. Νίκης, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β', Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου, Γ' Σεπτεμβρίου (στο κομμάτι από Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου έως τη Μαν. Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου), Μαν. Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Κουντουριώτη, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου (στο κομμάτι από Στρατηγού Ναπ. Ζέρβα έως την Γ' Σεπτεμβρίου).

Να σημειωθεί, ακόμη, ότι από τις 6 το πρωί της ίδιας μέρας δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση στους παραπάνω δρόμους.

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων, ενώ, την ίδια ώρα, ο ΟΑΣΘ έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.

Στην ίδια ανακοίνωση, καλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.