Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Μποντιμπίλντερ κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την τρανσέξουαλ σύζυγό του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φέρεται να τη δολοφόνησε όταν την είδε με άλλον άντρα.

α βρετανικά μίντια και η κοινή γνώμη, ασχολούνται τις τελευταίες ημέρες με τη δίκη ενός νεαρού αθλητή του μπόντι μπίλντινγκ ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την τρανσέξουαλ συζύγου του, όταν την είδε να επιδίδεται σε ερωτικές πράξεις με άλλον άντρα.

Ο 24χρονος Joaquin Gomez-Hernandez, ξέσπασε σε κλάματα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τη δίκη, όταν αντίκρυσε την Vanessa Santillan να κάνει σεξ με έναν άντρα στην κρεβατοκάμαρά τους, στο διαμέρισμά τους στο Λονδίνο. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο νεαρός κάλεσε ασθενοφόρο λέγοντας ότι βρήκε την 33χρονη να κείτεται ημίγυμνη στο πάτωμα του σαλονιού, δίπλα σε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και σπασμένα ψεύτικα νύχια.

Επιπλέον, στο διαμέρισμα εντοπίστηκε και το ποσό των 13.000 λιρών, αποτέλεσμα της εργασίας του θύματος ως συνοδός πολυτελείας. Η νεαρή είχε εμφανή σημάδια στο πρόσωπο και όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής είχε υποστεί ισχυρά τραύματα σε κεφάλι και λαιμό.

Όπως ο 24χρονος είπε στην αστυνομία, άφησε τη σύζυγό του στο κρεβάτι και βγήκε για ψώνια ενώ ισχυρίστηκε ότι δολοφονήθηκε από κάποιον από τους πελάτες της. Όπως ανέφεραν μάρτυρες στο δικαστήριο, ήταν το θύμα που συντηρούσε τον Gomez-Hernandez καθώς ο 24χρονος από το Μεξικό, ήταν άνεργος. Επιπλέον, ειπώθηκε ότι ο νεαρός ζήλευε σε υπερβολικό βαθμό τη σύζυγό του και συχνά το ζευγάρι ερχόταν σε αντιπαράθεση.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Gomez-Hernandez και αν και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για την ενοχή του, εκείνος δηλώνει αθώος.

Η δίκη συνεχίζεται...


Το διαμέρισμα του ζευγαριού στο Λονδίνο
Το θύμα, η Vanessa Santillan










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.