Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκαρδιστικές θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τον Πόλεμο του Κόλπου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Σαντάμ και τα ΟΥΦΟ του στην υπηρεσία του κακού!

Το ξέρουμε πια καλά, κάθε μεγάλο γεγονός του πλανήτη Γη περιβάλλεται από περισσότερο ή λιγότερο εξωφρενικά συνωμοσιολογικά σενάρια.

Τέτοια είναι μάλιστα η δυναμική τους που αν δεν κυκλοφορήσει σχετική θεωρία συνωμοσίας τότε το πράγμα δεν ήταν και κάτι σημαντικό για να ασχοληθούν οι συνωμοσιολογικές πένες με την πάρτη του!

Όλοι οι πόλεμοι έχουν πια γνωστές και λιγότερα γνωστές θεωρίες να τους ακολουθούν, από τα ΑΤΙΑ των Ναζί μέχρι και τις σκοτεινές χειραγωγίες του Νίξον στον Πόλεμο του Βιετνάμ, και ο Πόλεμος του Κόλπου δεν αποτελεί φυσικά εξαίρεση.

Η πρώτη ποτέ στρατιωτική σύγκρουση με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη λοιπόν μετρά τα δικά της σκοτεινά σενάρια που περιλαμβάνουν από εξωγήινα υπερόπλα μέχρι και ΟΥΦΟ στο πλευρό των υπερασπιστών της Βαγδάτης…

Τα ΑΤΙΑ του Χουσεΐν



Ήταν στις αρχές του 2000 όταν άρχισαν να αναδύονται οι σκοτεινές φήμες ότι ο Πόλεμος του Κόλπου έγινε επειδή ήξεραν οι ΗΠΑ ότι ο Σαντάμ έχει στην κατοχή του έναν ιπτάμενο δίσκο και ήθελαν απλώς να τον προλάβουν να μη χρησιμοποιήσει την προωθημένη τεχνολογία που βρήκε εκεί. Το ΟΥΦΟ είχε καταπέσει λέει αρκετά πριν από την επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου», την ίδια ώρα που καλά πληροφορημένες πηγές ήθελαν τους εξωγήινους να ζουν πλουσιοπάροχα ως καλεσμένοι του Σαντάμ στα θερινά ανάκτορά του!

Ως δώρο μάλιστα στην ευγενική φιλοξενία του ηγέτη, οι εξωγήινοι είχαν τροποποιήσει γενετικά τους σκορπιούς της ερήμου φτάνοντάς τους στο μέγεθος αγελάδας(!), κι αυτό για να προστατέψουν το φρούριο του Σαντάμ από την αμερικανική εισβολή. Οι εξωγήινοι φαίνεται πως έκαναν πάρτι στο Ιράκ καθώς ανεξάρτητη αναφορά έκανε λόγο για ΑΤΙΑ που παρενοχλούσε τα αμερικανικά πολεμικά πλοία με ήχους σε πολύ υψηλή συχνότητα. Το σενάριο λέει εδώ ότι τα σόναρ που χρησιμοποιούσαν οι Αμερικανοί ενοχλούσαν την υποθαλάσσια εξωγήινη βάση, γι’ αυτό και έγινε η εν λόγω επίθεση, στην οποία και καταστράφηκε το ΑΤΙΑ από ανθρώπινα πυρά.

Το σερί της εξωγήινης δραστηριότητας συνέχισε αμείωτο στον Πόλεμο του Ιράκ και πολυάριθμες αναφορές στρατιωτών για θεάσεις εξωγήινης ζωής κοντά στον ποταμό Ευφράτη αναδύθηκαν, όπως και για ιπτάμενους δίσκους που βόλταραν αμέριμνοι στον ιρακινό ουρανό. Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και η ακόμα πιο περίεργη ιστορία με το μυστηριώδες όπλο που πετούσε ένα βλήμα από κίτρινο λιωμένο μέταλλο στο μέγεθος γόμας μολυβιού. Το εξωγήινο όπλο φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε από ιρακινά επίλεκτα τάγματα κατά των αμερικανικών αρμάτων μάχης στη Βαγδάτη, καθώς τα βλήματα μπορούσαν να τρυπήσουν τη θωράκιση του τανκ και να το αχρηστεύσουν προσβάλλοντας τα ζωτικά όργανα του εσωτερικού του. Ως απόδειξη εδώ παραθέτεται η συνομιλία που υποκλάπηκε μεταξύ Σαντάμ και γιου του, όταν ο τελευταίος είπε ότι ήθελε να επιτεθεί κατά των Αμερικανών με τα «όπλα του Ντρόβα Πάρβα», τα πανίσχυρα ενεργειακά όπλα που περιγράφονται στο ιερό έπος του ινδουισμού «Μαχαμπαράτα»…



Επιχειρήσεις «Μαύρη Γάτα» και «Μαύρος Σκύλος»



Διαπρεπής συνωμοσιολόγος παραθέτει τη μαρτυρία πηγής που δεν κατονομάζεται φυσικά, σύμφωνα με την οποία μια άκρως απόρρητη επιχείρηση της CIA έλαβε χώρα κατά τον Πόλεμο του Ιράκ. Η «Μαύρη Γάτα» περιλάμβανε ένα μαύρο βομβαρδιστικό B-52 που απογειώθηκε από βάση στη Νεμπράσκα, έφτασε στον Περσικό Κόλπο και απελευθέρωσε στα ιρακινά στρατεύματα το εξαιρετικά τοξικό φορτίο του, το φοβερό και τρομερό αέριο νεύρων VX. Μια δεύτερη επίθεση με το ίδιο φονικό αέριο έλαβε χώρα, κατά τα συνωμοσιολογικά σενάρια πάντα, με ένα C-130, το οποίο έκλεισε την επιχείρηση με δυο μεγάλης ισχύος βόμβες για να σβηστούν τα ίχνη του χημικού όπλου.

Υπήρχε όμως και ο «Μαύρος Σκύλος», που εκτυλίχθηκε την 25η Φεβρουαρίου 1991, όταν αεροσκάφος που απογειώθηκε από αμερικανικό αεροπλανοφόρο στην Ερυθρά Θάλασσα χτύπησε ιρακινό εργοστάσιο παραγωγής όπλων με βιολογικούς παράγοντες: τα γενετικά τροποποιημένα βακτήρια επέφεραν τον θάνατο κάνοντας τα θύματα να πεθάνουν από ασφυξία από τα ίδια τα υγρά του σώματός τους. Το εν λόγω βιολογικό όπλο δεν έχει όνομα (παρά μόνο αύξοντα αριθμό), η μόλυνση δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, ενώ τα ίχνη του εξαφανίζονται έπειτα από 48 ώρες.

Το Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου



Οι βετεράνοι του Πολέμου του Κόλπου υποφέρουν από μια σειρά χρόνιων και ανεξήγητων συμπτωμάτων, στα οποία περιλαμβάνονται η κόπωση, οι πονοκέφαλοι, η δυσπεψία, η αϋπνία, αλλά και αναπνευστικά προβλήματα και διαταραχές μνήμης. Αρκετές μελέτες έχουν αποπειραθεί να εξηγήσουν τη μυστηριώδη πάθηση, αν και η κατανόησή της ξεφεύγει από τα όρια της αντίληψής μας λόγω των εκτεταμένων και ποικίλων εκδηλώσεών της. Το αμερικανικό κράτος χορηγεί μάλιστα αναπηρική σύνταξη στους βετεράνους που έχουν πληγεί από τη νόσο, αν και είναι οι συνωμοσιολόγοι αυτοί που ξέρουν όλη την αλήθεια.

Κάποιοι κατηγορούν την ασπαρτάμη, ναι το συνθετικό γλυκαντικό, που μοιραζόταν στους αμερικανούς στρατιώτες και κατέστρεψε το DNA των οπλιτών. Άλλοι πάλι συνδέουν το Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου με τη νευροεκφυλιστική νόσο Λου Γκέρινγκ, η οποία και προκλήθηκε από το αναψυκτικό που μοιράζουν οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στους στρατεύσιμους και είναι φυσικά ένα τοξικό κοκτέιλ με μαγικές ιδιότητες.

Η κύρια γραμμή συνωμοσιολογικής σκέψης παραμένει ωστόσο ότι το σύνδρομο οφείλεται στην αθρόα χρήση των χημικών και βιολογικών όπλων που έκαναν οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους στο Ιράκ. Δεκανέας της Βασιλικής Αεροπορίας φαίνεται να προσβλήθηκε από χημικό παράγοντα, και συγκεκριμένα αέριο σαρίν, κατά τη διάρκεια επίθεσης που δεν έφερε όμως την υπογραφή του Σαντάμ αλλά του βρετανού υπουργού Άμυνας και του αμερικανού ομολόγου του…

Τα ψεύτικα δελτία ειδήσεων του CNN



Ο γνωστός πολεμικός ανταποκριτής Τσαρλς Τζάκο έγινε παγκόσμια είδηση κατά τον Πόλεμο του Κόλπου όταν μετέδιδε τα νέα από την οροφή σαουδαραβικού ξενοδοχείου, αν και οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν πήγε εκεί και όλα έγιναν μέσα σε στούντιο των ΗΠΑ. Αν λοιπόν ούτε οι Αμερικανοί ούτε το CNN ήταν στη Βαγδάτη κατά το live σφυροκόπημά της, τότε τι άλλο μας κρύβουν; Διερωτούνται οι συνωμοσιολόγοι και σπεύδουν να απαντήσουν μόνοι τους…




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.