Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Προσλήψεις ειδικοτήτων και πίνακες Ειδικής Αγωγής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν υπάρχει ακόμα εξέλιξη με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

ην Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν πιθανόν 1.570 προσλήψεις ειδικοτήτων από το υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με τον αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Βασίλειο Παληγιάννη.

Το newsbeast.gr επικοινώνησε με τον αιρετό ο οποίος και μας ανέφερε ότι ακόμα δεν είναι γνωστή η κατανομή των πιστώσεων ανά ειδικότητα.

Για την Ειδική Αγωγή και τους πίνακες αναπληρωτών η ενημέρωση που έχει ο κ. Παληγιάννης είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αναρτηθούν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου (ΠΕ71,ΠΕ61,ΠΕ70.50, ΠΕ60.50). Θα ακολουθήσουν ενστάσεις και αν όλα πάνε καλά μετά τις 4 Οκτωβρίου θα έχουμε τις πρώτες προσλήψεις των αναπληρωτών. Σύμφωνα με ενημερωτικό της προηγούμενης εβδομάδας του κ. Παληγιάννη θα γίνουν 1.052 προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και 1.078 για Παράλληλη Στήριξη.

Σε ερώτησή μας για τη Β' φάση αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια ο κ. Παληγιάννης μας δήλωσε ότι είμαστε σε αναμονή της έγκρισης των πιστώσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων καθώς οι πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού έχουν σχεδόν εξαντληθεί και έχουν απομείνει ελάχιστες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το θέμα των Δημοσίων Επενδύσεων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.