Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Πατέρας στραγγάλισε την κόρη του επειδή «ατίμασε» την οικογένειά της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 19χρονη είχε σύντροφο και δεν ήθελε να παντρευτεί με προξενιό στο Πακιστάν.

Με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του ο 51χρονος Asadullah Khan, μουσουλμάνος που ζει στο Darmstadt της Γερμανίας, ομολόγησε πως σκότωσε τη 19χρονη κόρη του με τα ίδια του τα χέρια διότι, στα μάτια του, είχε ατιμάσει την οικογένειά της επειδή αγαπούσε ένα αγόρι που εκείνος δεν ενέκρινε.

q128b6cj

Ο Khan σκότωσε το ίδιο του το παιδί όταν πληροφορήθηκε από την αστυνομία πως η κόρη του Lareeb είχε πιαστεί να κλέβει προφυλακτικά- προφανώς για να κάνει σεξ με τον «απαγορευμένο» φίλο της.

Στη συνέχεια ο 51χρονος και η γυναίκα του έντυσαν την κόρη τους, την έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, οδήγησαν σε ένα απομακρυσμένο σημείο της πόλης τους και την πέταξαν εκεί.

Όπως εξομολογήθηκε ο Khan, ο ίδιος και η γυναίκα του είχαν παντρευτεί με προξενιό κι εκείνος ήθελε το ίδιο για την κόρη του.

Ο Khan και η γυναίκα του, με καταγωγή από το Πακιστάν, δικάζονται με την κατηγορία του φόνου. Η 41χρονη μητέρα είπε πως ήταν απόλυτο έρμαιο στις διαθέσεις του συζύγου της και δεν μπορούσε να σώσει την κόρη της.

Οι γονείς πήγαν τη 14χρονη κόρη τους Nida, αδελφή της Lareeb, στο σπίτι συγγενών το απόγευμα που έγινε ο φόνος, τον Ιανουάριο. Το κορίτσι κατέθεσε εναντίον των γονιών του, λέγοντας πως η μητέρα της ήταν εξίσου αυστηρή με τον πατέρα της και συχνά τις χτυπούσε και τις δύο.

«Η μαμά μου δεν ήταν καταπιεσμένη, μπορούσε να κάνει αυτό που θέλει. Με χτυπούσε με ένα ραβδί. Ποτέ δεν μας επιτρεπόταν να μιλάμε με την αδελφή μου για τον φίλο της. Ο πατέρας μου της έλεγε πως θα παντρευτεί δια της βίας στο Πακιστάν», κατέθεσε.

Το κορίτσι δέχεται σήμερα ψυχολογική στήριξη και έχει διακόψει κάθε σχέση με τους γονείς του.

Όπως περιέγραψε η μητέρα, την ημέρα του φόνου η Lareeb είχε και πάλι τσακωθεί με τον πατέρα της. Αργότερα εκείνος μπήκε σιγά σιγά στο δωμάτιό της ενώ κοιμόταν, γονάτισε δίπλα της και τη στραγγάλισε.

«Δεν μπορούσα να τον σταματήσω», κατέθεσε η μητέρα. «Έχω ρευματισμούς και δεν είχα τη δύναμη να παλέψω μαζί του. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν μπορούσα. Η Lareeb δεν είχε γυρίσει σπίτι για πολλές συνεχόμενες νύχτες και είχε σταματήσει να φορά μαντίλα. Μια μέρα λάβαμε από την αστυνομία επιστολή που μας ενημέρωνε πως είχε πιαστεί να προσπαθεί να κλέψει προφυλακτικά. Ήταν σαφές πως είχε σεξουαλικές επαφές. Όταν έδειξα την επιστολή στον άνδρα μου, τρελάθηκε.

Ο Asadullah δήλωσε πάντως πως αγαπούσε την κόρη του…

Η δίκη συνεχίζεται.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.