Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Έκανε πρόταση γάμου στη νεκρή αγαπημένη του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Της φόρεσε το δαχτυλίδι και ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook.

Η 18χρονη Abigail Hall έχασε ξαφνικά τη ζωή της μια εβδομάδα μετά την εισαγωγή της σε πανεπιστήμιο, σε πόλη της Βρετανίας. Ο αγαπημένος της, Josh Thompson, βρισκόταν σε χώρα του εξωτερικού, όπου εργάζεται ως προπονητής, όταν έμαθε τα συνταρακτικά νέα.

Ο νεαρός επέστρεψε στη γενέτειρά του και όπως αναφέρει η Telegraph, είχε την πρόθεση να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του εντός του χρόνου, όμως τον πρόλαβαν οι δυσάρεστες εξελίξεις. Ο Josh, λαμβάνοντας μια ακραία απόφαση, ζήτησε από τους οικείους της 18χρονης την άδεια ώστε να της ζητήσει το «χέρι», πριν την κηδεία.

Ο ίδιος ανακοίνωσε τους «αρραβώνες» μέσω Facebook με ένα συγκινητικό κείμενο (το οποίο πλέον έχει αποσύρει), συνοδευόμενο από τη φωτογραφία του δαχτυλιδιού στο χέρι της νεκρής κοπέλας.

«Η Abigail Hall και εγώ αρραβωνιαστήκαμε. Είναι η ζωή μου. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την αγάπη που της έχω, ήταν ο λόγος που ξυπνούσα το πρωί. Ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας… Η ζωή δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια… Θα σε αγαπώ για πάντα μωρό μου», έγραψε.

Η 18χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Sheffield, από φίλους της. Η αστυνομία που ερεύνησε την υπόθεση, δεν βρήκε κάτι ύποπτο σχετικά με τα αίτια του θανάτου της.


Η μακάβρια φωτογραφία από τον «αρραβώνα»








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.