Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο τσακωμός σε δρόμο που έγινε viral στη Βρετανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οδηγός και μοτοσικλετιστής ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες.

Οι εκφράσεις του τύπου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» σε μια λογομαχία, δεν είναι ελληνική πατέντα. Όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο από έναν τσακωμό μεταξύ ενός οδηγού και ενός μοτοσικλετιστή, παρόμοια «γαλλικά» ακούγονται και στο εξωτερικό και δη στη Βρετανία.

Το βίντεο ξεκινά «ανώδυνα» με τον δικυκλιστή να προσπερνά τον οδηγό του κόκκινου Citroen Picasso, όμως ο οδηγός, ο οποίος αργότερα θα μάθετε ότι ονομάζεται Ronnie Pickering, του ζητά εξηγήσεις. Λέξη τη λέξη, ξενικά ξεσπά ένας απίστευτος καυγάς με «βαριές» εκφράσεις όπως: «c***”», «f***ing k***head», «*f***ing muppet» όπως είναι η αγγλική τους απόδοση, πριν ο οδηγός πει το αμίμητο: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Ο οδηγός επαναλαμβάνει το όνομά του τρεις φορές, τη στιγμή που ο δικυκλιστής μοιάζει να αδιαφορεί για τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Ο Ronnie Pickering ζητά από τον οδηγό μοτοσικλέτας να λύσουν τη διαφορά τους με τα χέρια, κάτι που θέλει να αποφύγει ο δεύτερος: «δεν είπα ότι θέλω να πλακωθώ μαζί σου… απλά έστριψα στη γωνία και πάτησες τη κόρνα σου σαν ηλίθιος…» του λέει.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube από τον μοτοσικλετιστή που κατέγραψε το όλο περιστατικό με GoPro κάμερα και μέσα σε 24 ώρες το είδαν πάνω από 100.000 χρήστες.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.