Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Πνίγεται ξανά ο Πύργος από τα σκουπίδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα χρόνο δεν έχει καθαριστεί ο δήμος στο σύνολό του.

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη νέα θητεία της νέας δημοτικής Αρχής και έως σήμερα ο δήμος Πύργου δεν κατέστη δυνατό να καθαριστεί στο σύνολό του έστω και μια ημέρα.

Δεκάδες δεσμεύσεις, για καθαρά Χριστούγεννα, Πάσχα, εθνικές επετείους, Δεκαπενταύγουστο έχουν πέσει στο κενό και η εικόνα που βλέπουν οι δημότες κυρίως στον Πύργο, προκαλούν ανησυχία, όπως αναφέρει το ilialive.gr. Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν και πάλι τα σχολεία και εν μέσω παρατεταμένης ζέστης οι σωροί των σκουπιδιών έχουν κάνει δυναμικά την επανεμφανισή τους στην πόλη.

Κάποια σημεία όπου για μήνες τα σκουπίδια παρέμεναν εκεί όπως ο δρόμος της Κεραίας που καταλήγει στην Αγία Μαρίνα, καθαρίστηκαν όμως αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό των σκουπιδιών. Η δημοτική αρχή στις τελευταίες ημέρες που έχει σταματήσει η αποκομιδή των σκουπιδιών δεν έχει δώσει κάποια απάντηση για τους λόγους που έχουν οδηγήσει σε μια τέτοια εξέλιξη και επικρατεί όργιο φημών για το τι μπορεί να συμβαίνει.

Παράλληλα φαίνεται πως υπάρχει ένα πεδίο αντιπαράθεσης στην δημοτική παράταξη «Σύγχρονος Πύργος» με δύο αντιδημάρχους να μη διατηρούν μεταξύ τους τις καλύτερες σχέσεις κάτι που φάνηκε έντονα τις προηγούμενες εβδομάδες στη διάρκεια του καθαρισμού της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.