Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Βγήκαν τα ρόπαλα για τις θέσεις των πάγκων σε πανηγύρι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση.

Συμπλοκή με… ρόπαλα για τη θέση των πάγκων του πανηγυριού σημειώθηκε έξω από το μοναστήρι της Παναγίας της Γιάτρισσας. Για την υπόθεση συνελήφθησαν στην Καστάνια Λακωνίας, τρεις άνδρες 24, 26 και 59 ετών, καθώς και μία 48χρονη, οι οποίοι συνεπλάκησαν με άλλα τρία άτομα και κατηγορούνται, για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπλέον, ο 59χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, οι παραπάνω συλληφθέντες, διαπληκτίστηκαν με έναν 50χρονο, μία 47χρονη, καθώς και έναν ανήλικο, για προσωπικές τους διαφορές που σχετίζονται με τις θέσεις των πάγκων του πανηγυριού και τους χτύπησαν χρησιμοποιώντας ξύλινα ρόπαλα προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση όπου εντοπίσθηκαν οι συλληφθέντες λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθησαν, ενώ οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Γυθείου και στη συνέχεια στο γενικό νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και νοσηλεύονται.

Επιπλέον, σε έρευνες που έγιναν στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 47χρονης, καθώς και στο σπίτι του 59χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία ξύλινα ρόπαλα, συσκευή εκτόξευσης σπρέι πιπεριού, δεκατρείς συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 319 «βολές» πυροτεχνημάτων, 168 κροτίδες και μια κάννη κυνηγετικού όπλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.