Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Έδειρε τον υπάλληλο γιατί περίμενε στην... ουρά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό βίας που σημειώθηκε πριν απο μερικές ημέρες στη Διεύθυνση Ιθαγένειας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο τμήμα αστικής κατάστασης της Διεύθυνσης με τον προϊστάμενο να γλιτώνει την τελευταία στιγμή απο του χάρου τα δόντια μετά την αναίτια επίθεση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας μετανάστης αλβανικής καταγωγής που είχε πάει για να τακτοποιήσει θέματα των ανήλικων παιδιών του άρχισε να διαμαρτύρεται και να φωνάζει για την ουρά αναμονής στο τμήμα ζητώντας να εξυπηρετηθεί.

Πριν απο εκείνον περίμεναν 20 με 30 άτομα για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους ωστόσο ο ίδιος ζήτούσε να εξυπηρετηθεί εκτός σειράς δημιουργώντας ένταση.

Ο προϊστάμενος του τμήματος που άκουσε τη φασαρία βγήκε απο το γραφείο του και του ζήτησε ευγενικά να μπει στη σειρά του και όταν έρθει η ώρα θα εξυπηρετηθεί όπως και οι υπόλοιποι. Ο άνδρας συνέχισε να φωνάζει και να δημιουργεί ένταση και ο προϊστάμενος του ανέφερε πως αν συνεχίζει έτσι θα αναγκαστεί να καλέσει την αστυνομία.

Στη συνέχεια μπήκε ξανά στο γραφείο του και εκεί άρχισε η φασαρία. Εκτός ελέγχου ο άνδρας τον ακολούθησε και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και όλο το σώμα με γροθιές.

Ο προϊστάμενος του τμήματος πήγε στο νοσοκομείο, εξετάστηκε και απο ιατροδικαστή για τα χτυπήματα που δέχτηκε ενώ, υπέβαλλε μήνυση στον οργισμένο άνδρα τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές ωστόσο δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.