Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 9-11 Οκτωβρίου το Ράλλυ Ακρόπολις 2015

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επίκεντρο για έκτη συνεχή φορά το Λουτράκι.

Στο επιβατηγό-οχηματαγωγό Champion Jet2 της Seajets, της ναυτιλιακής εταιρείας που από αυτήν τη χρονιά συνδέει το όνομά της με το Ράλλυ Ακρόπολις, παραχωρήθηκε νωρίτερα συνέντευξη Τύπου για τον 9ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC), που θα διεξαχθεί στις 9-11 Οκτωβρίου 2015 με επίκεντρο για έκτη συνεχή φορά το Λουτράκι.

Η τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσωπήθηκε από δημάρχους των περιοχών από όπου περνά η διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις 2015, όπως ο κ. Γιώργο Γκιώνης, Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.

Είδηση σαφέστατα αποτελεί το γεγονός ότι, έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια στο τιμόνι άρτιων διοργανώσεων, η κ. Ανίτα Πασαλή, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τον τίτλο του Αλυτάρχη του Αγώνα, «περνάει τη σκυτάλη» -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμμετέχει καθοριστικά στα δρώμενα- στον κ. Νίκο Μανώλη, πρόεδρο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας και άνθρωπο με σημαντική εμπλοκή και εμπειρία στα αγωνιστικά δρώμενα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Διά στόματός του, λοιπόν, έγινε η παρουσίαση του φετινού αγώνα, στον οποίο, όπως όλα δείχνουν, την παράσταση θα κλέψει η πρώτη ημέρα (Σάββατο 10 Οκτωβρίου), με τη διεξαγωγή τόσο της μεγαλύτερης ειδικής διαδρομής, Κινέτα-Λουτράκι, συνολικού μήκους 43,41 χλμ., όσο και της Κινέτα, που θα πραγματοποιηθεί μετά τη δύση του ηλίου.

To Ακρόπολις 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού που αποτελεί και έναν από τους βασικούς χορηγούς του Αγώνα, και διοργανώνεται με την υποστήριξη των δήμων Άργους-Μυκηνών, Κορινθίων, Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, Μεγαρέων, Νεμέας, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Σικυωνίων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.