Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η 51χρονη σεφ που μοιάζει με 30

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποια είναι η μυστική συνταγή της νεότητάς της.

Διαθέτει μαγειρικές ικανότητες και γνώσεις πάνω στα μπαχαρικά. Η σεφ Anjula Devi προκάλεσε αίσθηση όταν εμφανίστηκε σε διεθνή μίντια παρουσιάζοντας τις συνταγές της, αλλά αυτό που οδηγεί τους θαυμαστές της να εκπλήσσονται αφορά στην εμφάνισή της. Κι αυτό γιατί αν και η Anjula είναι 51 ετών, μοιάζει με… 30άρα!

Όπως αποκάλυψε, το μυστικό της νεότητάς της κρύβεται στα καλά γονίδια και τα μπαχαρικά. Η σεφ ινδικής κουζίνας, διαθέτει τη δική της εταιρεία catering και διαθέτει ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες, με λαμπερά μαλλιά και υπέροχο σώμα.

Η μητέρα δυο παιδιών Anjula, αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της που δεν είναι άλλα από τη διατροφή της ενώ λέει ότι ποτέ δεν έχει λάβει κάποια φαρμακευτική αγωγή.

«Μου αρέσουν τα φρέσκα λαχανικά και τα χόρτα και είμαι ιδιαίτερα προσεκτική όσον αφορά τη χρήση τεχνητών χρωμάτων και συντηρητικών», τονίζει η ίδια και προσθέτει ότι επτά βότανα που συνδέονται αναπόσπαστα με την ινδική κουζίνα βοηθούν στη... νιότη της και συστήνει σε όλους να τα καταναλώνουν για να αλλάξουν τη ζωή τους!». Δείτε ποια είναι αυτά τα μπαχαρικά: Κύμινο, κόλιανδρο, σπόροι καφέ μουστάρδας, καυτερό τσίλι, κουρκουμάς, φλοιός Cassia και πράσινο κάρδαμο.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.