Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Η 80χρονη γκουρού του cross fit

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το δυναμικό μήνυμα που στέλνει η... σούπερ γιαγιά.

Το βίντεο που ακολουθεί, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όταν κανείς γκρινιάζει συνεχώς και για τα πάντα. Η Constance Tillit είναι μια ροκ σταρ του CrossFit, μια από τις τελευταίες δημοφιλείς τάσεις της γυμναστικής, το οποίο χρησιμοποιεί προκειμένου να ξεπεράσει τον θάνατο του συζύγου της.

Η 80χρονη σούπερ γιαγιά, είναι απόλυτα αφοσιωμένη στις δυναμικές ασκήσεις που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον γυμναστή της. Η Constance έχασε πρόσφατα τον λατρεμένο σύζυγό της, αλλά η απώλεια αυτή δεν θα την φρενάρει από το να γίνει πρότυπο για τους άλλους.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Facebook στη σελίδα Now This-που έγινε viral με πάνω από 3.6 εκατομμύρια θεάσεις-, η 80χρονη δείχνει απίστευτη θέληση παρά τα όποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς έχει κάνει εγχειρήσεις σε ισχίο και γόνατα.

Η σούπερ γιαγιά, όχι μόνο σηκώνει βάρη και δείχνει μια απίστευτη σωματική αντοχή, αλλά παροτρύνει όλο τον κόσμο να δραστηριοποιηθεί και να φροντίσει μόνος του τον εαυτό του.

«Σήκω και απλά κάντο. Σταμάτα τη κλάψα, σταμάτα με τα ‘ω, πρέπει να αναλάβεις τη φροντίδα μου’, φρόντισε εσύ τον εαυτό σου!» σημειώνει χαρακτηριστικά.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.