Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρή 17χρονη κόρη επιχειρηματία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

H έφηβη κόρη ενός Γερμανού επιχειρηματία έχασε την ζωή της κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης απαγωγής ανακοίνωσε η αστυνομία έπειτα από τέσσερις ημέρες εντατικών ερευνών σε μια υπόθεση που συγκλόνισε την χώρα.

Οι αρχές γνωστοποίησαν ότι η σορός της 17χρονης μαθήτριας Λυκείου, της οποίας οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα μόνο το μικρό της όνομα, Ανελί-Μαρί Ρ., εντοπίστηκε σε μια εγκαταλελειμμένη αγροικία σε περιοχή κοντά στη Δρέσδη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού μονοπώλησαν τα δελτία ειδήσεων στα τηλεοπτικά δίκτυα, υπερίσχυσαν ακόμα και των ειδήσεων σχετικά με την κρίση στην ευρωζώνη στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«Όλες μας οι ελπίδες και προσευχές έπεσαν στο κενό» δήλωσε ο αρχηγός της επαρχιακής αστυνομίας Ντίτερ Κρολ σε μία συνέντευξη τύπου που μεταδόθηκε τηλεοπτικά σε εθνική εμβέλεια. Ο ίδιος προσέθεσε ότι δύο άνδρες κρατούνται ως ύποπτοι για τη δολοφονία.

Το κορίτσι το είδαν για τελευταία φορά την Πέμπτη όταν είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της κοντά στο εξοχικό της οικογένειας. Ο πατέρας της έλαβε την ίδια ημέρα ένα τηλεφώνημα με το οποίο του ζητήθηκε να καταβάλει ως λύτρα το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ προκειμένου να την απελευθερώσουν. Στο υπόβαθρο ακούγονταν τα ουρλιαχτά της Ανελί-Μαρί, σύμφωνα με την αστυνομία. Όταν βγήκε για να την αναζητήσει, ο πατέρας βρήκε το σκύλο της ζωντανό, δεμένο στο ποδήλατό της.

Η αστυνομία ανέφερε ότι τουλάχιστον 50 άνθρωποι έδωσαν πληροφορίες που βοήθησαν τις αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψη των δύο ανδρών, ηλικίας 39 και 61 ετών.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές πιστεύουν ότι οι απαγωγείς του κοριτσιού πανικοβλήθηκαν και αποφάσισαν να τη σκοτώσουν καθώς δεν είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα όταν την απήγαγαν.

Η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια εκ νέου την Παρασκευή και έδωσαν εντολή τα λύτρα να κατατεθούν σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μέσω διαδικτύου. Δεν επικοινώνησαν ξανά με την οικογένεια και πιστεύεται ότι τη σκότωσαν την ίδια ημέρα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.