Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ξέχασαν μικρούς μαθητές σε σχολική εκδρομή!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το λεωφορείο έφυγε κι εκείνοι ξέμειναν στην παραλία.

Μαθητές δημοτικού στη Βρετανία έμειναν πίσω στην παραλία όπου είχαν πάει σχολική εκδρομή, όταν το μικρό λεωφορείο που τους μετέφερε έφυγε χωρίς αυτούς!

Όταν το λεωφορείο επέστρεψε στο σχολείο, σοκαρισμένοι οι γονείς ανακάλυψαν πως τα παιδιά τους, ηλικίας οκτώ και εννέα ετών, έλειπαν.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στην παραλία Mumbles στη Νότια Ουαλία ενώ εκφράζονταν φόβοι για την τύχη των παιδιών όταν έμειναν μόνα.

Ωστόσο οι αστυνομικοί βρήκαν τα δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, να τα φροντίζει ένας ξένος τον οποίο είχαν προσεγγίσει λέγοντάς του πως χάθηκαν.

Οργισμένη μία μητέρα είπε: «Συνεχώς προειδοποιούμε τα παιδιά μας να μην πλησιάζουν ξένους αλλά αυτή τη φορά δεν είχαν εναλλακτική λύση. Και ήταν τύχη που συνάντησαν έναν άνθρωπο που τα λυπήθηκε και ήταν πρόθυμος να τα βοηθήσει».

Λίγο αργότερα τα παιδιά βρέθηκαν και πάλι με τους γονείς τους αλλά οι συμμαθητές τους αλλά οι συμμαθητές τους είχαν τρομοκρατηθεί από το περιστατικό.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη, υπήρχε αντίδραση στο σχολείο γι’ αυτό που έγινε. Στέλνεις τα παιδιά σου στο σχολείο πιστεύοντας πως θα είναι ασφαλή και γίνεται κάτι τέτοιο…», σχολίασε μια άλλη μαμά.

Το περιστατικό διερευνάται.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.