Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

«Ανυπόστατα τα περί δράσης σπείρας απαγωγής παιδιών στην Κύπρο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διευκρινήσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Με αφορμή δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η κυπριακή κυβέρνηση, διά του εκπροσώπου της, ανακοίνωσε ότι είναι ανυπόστατα τα περί δήθεν δράσης σπείρας απαγωγής παιδιών.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ανακοίνωση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, Β. Παπαδόπουλου, αναφέρει ότι Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι διέμεναν σε ξενοδοχείο του Πρωταρά, κατήγγειλαν στην αστυνομία πως άγνωστος άνδρας προσέγγισε τα παιδιά τους και τα φωτογράφιζε με το κινητό τηλέφωνό του. Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας, που εντόπισε και συνέλαβε έναν 19χρονο, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, είναι βουλγαρικής καταγωγής.

Ο συλληφθείς ανακρίθηκε και κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο δεν βρέθηκε κάτι επιλήψιμο. Στη συνέχεια ερευνήθηκε εξονυχιστικά και η κατοικία του, όπου επίσης δεν βρέθηκε οτιδήποτε ύποπτο ή επιλήψιμο σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση ή με παρόμοιας φύσης άλλα αδικήματα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «η Κύπρος ήταν και παραμένει ένας από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς ανά το παγκόσμιο, τόσο για τους ντόπιους, όσο και για τους ξένους επισκέπτες και τα παιδιά τους».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.