Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Εγκαταλειμμένο το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του γγ Αθλητισμού.

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ επισκέφτηκε ο γγ Αθλητισμού Ιούλιος Συνοδινός, που μίλησε για εικόνες εγκατάλειψης. «Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε όσους κατέστρεψαν τον ελληνικό αθλητισμό και τις υποδομές του» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Συνοδινός.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

«Είναι πραγματικά δύσκολο να αποτυπωθεί στην πραγματική της διάσταση η θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ. Είναι γνωστό ότι το κολυμβητήριο, το ποδηλατοδρόμιο και το τένις ουδέποτε ελέγχθηκαν ενδελεχώς από την κατασκευή τους μέχρι σήμερα, προκειμένου να αδειοδοτηθούν.

Με αφορμή τον έλεγχο, που για πρώτη φορά διενεργείται από τεχνικά κλιμάκια της ΓΓΑ, η πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου επισκέφθηκε επιτόπου το χώρο. Αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο η αντίληψη της προηγούμενης κυβέρνησης και της απερχόμενης διοίκησης για το ΟΑΚΑ και εν γένει για τον αθλητισμό.

Το Ο.Α.Κ.Α. σήμερα αποτελεί ένα κακοδιαχειριζόμενο αθλητικό-εμπορικό κέντρο, στο οποίο κυριαρχεί η αυθαιρεσία, η εγκατάλειψη και η επικινδυνότητα σε ορισμένες από τις υποδομές του. Για τη συνολική εικόνα του ΟΑΚΑ σήμερα, δεν θα επιληφθεί μόνο η νέα διοίκηση, αλλά και οι αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε όσους κατέστρεψαν τον ελληνικό αθλητισμό και τις υποδομές του. Ο σχεδιασμός για μία διαφορετικού τύπου ανάπτυξη του ΟΑΚΑ, αθλητικού κέντρου προσβάσιμου και προσιτού στους πολίτες, έχει ξεκινήσει».
































Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.