Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η νέα εφαρμογή «Moments» του Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίσουν φωτογραφίες με τους φίλους τους.

Το Facebook αποκάλυψε μια νέα εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες smartphone να μοιράζονται ιδιωτικά φωτογραφίες με τους φίλους τους, οι οποίες έχουν επιλεγεί προσεκτικά με τη βοήθεια τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου.

Η εφαρμογή ονομάζεται «Moments» και επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες με τους φίλους τους σε κοινές φωτογραφίες, αλλά και να λαμβάνουν φωτογραφίες από αυτούς. Επίσης, επιτρέπει τη δημιουργία ομάδων και το συγχρονισμό των φωτογραφιών με επιλεγμένους φίλους.

«Είναι δύσκολο να πάρει κανείς τις φωτογραφίες που έχουν οι φίλοι του με τον ίδιο, ενώ πολλές φορές οι περισσότεροι καταλήγουν να βγάζουν τις ίδιες φωτογραφίες με διαφορετικά κινητά, για να είναι σίγουροι ότι θα έχουν ένα αντίγραφο», ανέφερε ο product manager Will Ruben.

«Για παράδειγμα, στους γάμους, πολλοί βγάζουν πολύ ωραίες φωτογραφίες και όλοι θέλουν έναν εύκολο τρόπο για να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους με τους φίλους που φαίνονται σε αυτές και να λαμβάνουν αντίστοιχα φωτογραφίες από άλλους, στις οποίες φαίνονται και οι ίδιοι. Τώρα οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζουν ιδιωτικά τις φωτογραφίες γρήγορα και εύκολα με συγκεκριμένους φίλους», εξήγησε ο ίδιος, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline.

Η καινούρια εφαρμογή κυκλοφόρησε τη Δευτέρα για χρήστες Apple και Android στις ΗΠΑ και σε λίγο καιρό θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες χώρες.

 







Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.