Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Πίτμπουλ ορμάει σε γιαγιά την ώρα του ice bucket

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο της στιγμής της επίθεσης.

Όταν η Brenda Rigdon από τη Florida δέχτηκε την πρόκληση για ice bucket δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε να αιμορραγεί στο έδαφος, μπροστά στα έντρομα μάτια των εγγονών της.

Το βίντεο σοκάρει. Την ώρα που τα παιδιά καταβρέχουν τη γιαγιά τους και ενώ εκείνη φωνάζει λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας του νερού, δέχεται την επίθεση του πίτμπουλ, που τη γραπώνει από το μάγουλο και τη ρίχνει στο έδαφος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο άντρας της Brenda, που τραβάει με την κάμερα το περιστατικό, τρέχει για βοήθεια. Ενώ το πλάνο δείχνει, πλέον, μόνο τον ουρανό ακούγονται οι πανικόβλητες φωνές των παιδιών που της φωνάζουν αν είναι καλά και η απάντηση της γυναίκας που αιμορραγεί: «Όχι, πήγαινε να μου φέρεις μια πετσέτα».



Αν και το περιστατικό έγινε πέρσι το καλοκαίρι ο γιος του θύματος το δημοσιοποίησε στις 27 Φεβρουαρίου στο youtube και αρκετοί ήταν οι χρήστες που της εξέφρασαν τη λύπη τους.





Λίγο μετά την επίθεση το πίτμπουλ θανατώθηκε. Ο γιος της Brenda είπε ότι το σκυλί δεν είχε εκπαιδευτεί και το κρατούσαν μόνο για αναπαραγωγικούς σκοπούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.