Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κώδωνα κινδύνου κρούουν εργαζόμενοι της ΕΒΖ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκκληση για πρωτοβουλίες για την ΕΒΖ από την κυβέρνηση.

Την έντονη ανησυχία τους για την ελληνική τευτλοκαλλιέργεια και το μέλλον της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης εκφράζουν με ανακοίνωσή τους εργαζόμενοι στης ΕΒΖ.

«Με έκπληξη παρακολουθούμε την έκπτωτη Διοίκηση της Ε.Β.Ζ. Α.Ε. να συνεχίζει και να υλοποιεί ακάθεκτη το καταστροφικό της έργο εις βάρος της εταιρείας, των καλλιεργητών, των εργαζομένων και των πάσης φύσεως συνεργατών της και φυσικά εις βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία εργαζομένων.

Παράλληλα, τονίζει ότι «βρισκόμαστε στις αρχές Μαρτίου, στατιστικά στο μέσον της καλλιεργητικής περιόδου, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η τιμολογιακή πολιτική της πρώτης ύλης με ορατό τον κίνδυνο να χαθεί ολοκληρωτικά η φετινή καλλιεργητική περίοδος, που ως αποτέλεσμα θα έχει τη μηδενική παραγωγή ζάχαρης στη χώρα μας».

«Η χρηματοδότηση της εταιρείας έχει αφεθεί στις πρωτοβουλίες της Πολιτικής ηγεσίας με τη Διοίκηση να παρακολουθεί ατάραχη και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένοντας το όποιο αποτέλεσμα. Αντιθέτως ακόμη και σήμερα συνεχίζοντας το καταστροφικό της έργο, προχωρά σε μετακινήσεις υπηρεσιακών στελεχών, απαξιώνοντας Εργοστάσια & Υπηρεσίες.
Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες υλοποίησης των δεσμεύσεων της που απορρέουν από την διευρυμένη σύσκεψη της 13ης Φεβρουαρίου 2015 καθώς επίσης και των ανακοινώσεων στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΒΖ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.