Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Η νύφη το 'σκασε, όταν ο γαμπρός απέτυχε να κάνει... πρόσθεση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα πρόχειρο τεστ, πριν το γάμο.

Είναι δυνατόν. Κι όμως, συμβαίνει κάπου εκεί έξω, στον κόσμο. Νύφη το 'σκασε από το γάμο της, από το πλευρό του γαμπρού, γιατί έλαβε τη λάθος απάντηση από εκείνον στο πρόχειρο τεστ στον οποίο τον επέβαλε.

Όπως αναφέρει το Associated Press, η νύφη είχε φτάσει στο ιερό, στο χωριό Rasoolabad στην πόλη Kanpur της Ινδίας, και πριν την έναρξη της τελετής είχε τη φαεινή ιδέα να απευθύνει μια ερώτηση στον (δύσμοιρο) γαμπρό: «πόσο κάνει 15 συν έξι;» ρώτησε, για να λάβει την απάντηση «17!».

Η νύφη μετά την άστοχη απάντηση, μάζεψε το νυφικό της για να φύγει ενώ η οικογένεια του γαμπρού κατέβαλε απελπισμένες προσπάθησε για να τη μεταπείσει. Εκείνη όμως ανένδοτη, λέγοντας πως ο γαμπρός την παραπλάνησε όσον αφορά το επίπεδο της μόρφωσής του.

«Η οικογένεια του γαμπρού μας παραπλάνησε και δεν μας είπε για την φτωχή του μόρφωση», είπε ο Mohar Singh, ο πατέρας της νύφης, συμπληρώνοντας πως αυτή η ερώτηση μπορεί να την απαντήσει και ένα μικρό παιδάκι. Μετά το… σχόλασμα του γάμου, επιστράφηκαν όλα τα δώρα και η νύφη βρίσκεται προς αναζήτηση άλλου (μορφωμένου) γαμπρού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.