Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΗΠΑ: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τρεις τρόπους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε σενάριο ταινίας θα φάνταζε υπερβολικό, αλλά όπως φαίνεται η ζωή ξεπερνά ακόμα και την πιο ζωηρή φαντασία. Ο λόγος για μια γυναίκα από το Όρεγκον η οποία γλίτωσε με μη απειλητικά για την υγεία της τραύματα αφού επιβίωσε τροχαίου, πυρκαγιάς και πτώσης από γέφυρα, όλα μέσα σε λίγα λεπτά.



Όπως δήλωσαν στην αστυνομία αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της απερίσκεπτα σε εθνική οδό με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα πριν συντριβεί κοντά σε μία έξοδο. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η 39χρονη γυναίκα είχε βάλει φωτιά στον εαυτό της την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό της, πριν τρακάρει.



Μετά τη σύγκρουση η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, ενώ συνέχιζε να καίγεται και πήδηξε από μια γέφυρα και από ύψος 12 μέτρων, παρά τις προσπάθειες περαστικών να την αποτρέψουν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η γυναίκα δεν υπέστη απειλητικούς για τη ζωή της τραυματισμούς, ωστόσο η αστυνομία δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, η 39χρονη προσπαθούσε –ανεπιτυχώς καθώς φαίνεται- να δώσει τέλος στη ζωή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.