Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

"Έφυγε" ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζερβός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου Γιώργου Ζερβού, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, αιφνιδίως χθες το μεσημέρι, από έμφραγμα του μυοκαρδίου σε ηλικία 57 ετών", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ και προσθέτει:

"Ο Γιώργος Ζερβός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Σε πολύ νεαρή ηλικία, 17 μόλις ετών, εξέδωσε μηνιαία τοπική εφημερίδα, η οποία αποτέλεσε και το «μεγάλο σχολείο του», όπως ο ίδιος είχε δηλώσει. Την επαγγελματική του σταδιοδρομία άρχισε το 1981 στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα». Στη συνέχεια, εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος», «Ακρόπολις» και από το 1989 στην εφημερίδα «Ελεύθερος», στην αρχή ως συντάκτης ύλης και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης μέχρι τη λήξη της έκδοσης το 2011. Διετέλεσε, επίσης, διευθυντής σύνταξης της εβδομαδιαίας εκκλησιαστικής εφημερίδας «Ορθόδοξος Τύπος».



Από το 1993 ήταν σχολιαστής-αναλυτής στον τηλεοπτικό σταθμό «BLUE SKY» και διατηρούσε την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Ραντεβού με την Επικαιρότητα».

Ο Γιώργος Ζερβός υπήρξε ένας πολύ καλός συνάδελφος, ο οποίος εργάστηκε σκληρά και με πάθος για περισσότερο από 30 χρόνια σε πολλά ρεπορτάζ, πάντοτε ενημερωμένος για τις πολιτικές εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Ως άνθρωπος, υπήρξε ήπιος και πράος, με σύνεση και ευγένεια, προσηνής και αγαπητός στους συναδέλφους του και αφήνει τις καλύτερες αναμνήσεις σε όσους τον γνώρισαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά έναν ακόμη εκλεκτό συνάδελφο, που «έφυγε» από κοντά μας πρόωρα.

Η κηδεία του Γιώργου Ζερβού θα γίνει την Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015, στις 14.30 μ.μ., στην Ιερά Μονή Παναγίας Άξιον Εστί στη Βαρυμπόμπη".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.